Fidan Ekiz uit op wraak na pijnlijk ontslag bij De Vooravond

Fidan Ekiz is uit op ‘zoete wraak’ na haar pijnlijke ontslag bij De Vooravond. Ze vindt het leuk dat veel mensen op haar stemmen voor de Zilveren Televizier-Ster, de prijs voor beste presentatrice.

Fidan Ekiz © BNNVARA

BNNVARA heeft het presentatieduo van De Vooravond, Fidan Ekiz en Renze Klamer, op een weinig elegante manier gedumpt. De omroep heeft achter hun rug om met omroepcollega Sophie Hilbrand bekokstoofd dat zij hun plekje gaat overnemen. Sophie gaat met Khalid Kasem de nieuwe talkshow Khalid & Sophie presenteren.

Zoete wraak

Fidan zit nu zonder programma thuis en zag gisteren een tweet voorbijkomen van iemand die op haar gestemd heeft voor de Zilveren Televizier-Ster. “Zoete wraak 😈”, schrijft de presentatrice erbij.

Het levert honderden reacties op. Ook prominenten als Boris van der Ham en Yesim Candan geven aan op haar te zullen stemmen. Net als haar ex-man Wierd Duk: “Stemt allen even op Fidan Ekiz voor die dingesring.”

Iemand anders zegt: “Kan er maar één zijn dit jaar. En wat gaan we haar missen komend seizoen.”

Honderden reacties

Fidan krijgt honderden reacties van mensen die hun stem uitbrengen. “Ik stem nooit op dit soort zelfverheerlijkende verkiezingen, maar mijn stem heb je deze keer. Ik hoop dat je heel snel een talkshow krijgt bij een zender die je wel op waarde schat”, zegt Henri bijvoorbeeld.

En journalist Bart Schut: “Inderdaad, stem op Fidan. Omdat je haar goed vindt (wat ze is) of om de NPO te laten zien dat je die Hongaarse praktijken in Hilversum afkeurt. Beide redenen zijn 100% legitiem.”

Fidan is vereerd: “Zo lief de reacties!”

Tweet

De tweet van Fidan met daaronder de honderden reacties:

https://twitter.com/fidanekiz/status/1428323983733166082

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gunt u Fidan Ekiz de Zilveren Televizier-Ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen