Glennis Grace woest over kritiek op Peter R. de Vries-filmpje

Glennis Grace is woest over de kritiek op haar Peter R. de Vries-filmpje. Het kersverse jurylid van The Voice heeft nu een tweede filmpje opgenomen, waarin ze haar critici helemaal de huid vol scheldt.

Glennis Grace © Instagram

Veel BN’ers weten inmiddels dat het publicitair gezien niet zo handig is om een overlijden of een dramatische gebeurtenis heel erg op jezelf te betrekken, maar dat is Glennis Grace kennelijk ontgaan. Als enige BN’er heeft ze een minutenlange video opgenomen waarin ze vertelt welke impact de aanslag op Peter R. de Vries nou precies op háár heeft.

Forse kritiek

Glennis is na de aanslag direct vertrokken uit het restaurant waar ze zat te dineren, vertelt ze in het bewuste filmpje. Ze was er emotioneel gezien zó van ontdaan, dat ze gisterenavond ook niet kon optreden. “Ik hoop en ik denk dat iedereen wel begrijpt dat ik niet zomaar even een knop om kan zetten.”

Die minutenlange video komt Glennis op behoorlijk wat kritiek te staan. “Gaat nu even niet om jou Glennis”, klinkt het dan. En Story-baas Guido den Aantrekker vindt het al helemaal een gotspe. “Als narcisme en opportunisme het winnen van beschaving”, zegt hij.

Glennis slaat terug

Al die kritiek raakt Glennis behoorlijk, want ze slaat in een nieuwe minutenlange video behoorlijk terug naar al haar ‘haters’. “Even voor de duidelijkheid: ik heb totaal geen spijt dat ik gisteren een filmpje heb gezet waarin ik mij emotioneel uitliet over Peter R. de Vries”, zegt ze in haar Instagram-stories.

Ze vervolgt: “Voor al die nietsnutten die mij een aandachtsh*er noemen, like: denk je nou echt dat ik hier wakker van lig? Dat ik wakker lig van jouw onnozelheid? Ik heb eigenlijk alleen maar medelijden met je. Echt. Het gaat niet om mij, juist daarom heb ik het filmpje erop gezet, dus ehh… do you. Weet je, ik weet wie ik ben, ik ben Glennis.”

‘Jullie m*therf*ckers!’

Hallo, Glennis! Wat zit haar nog meer dwars? “Ik word voor narcist uitgemaakt, mag. Voor aandachtsh*er, mag ook. Ik weet waarom ik het gedaan heb en tegen al jullie m*therf*ckers die er natuurlijk weer wat over te zeggen hebben en dit soort teksten naar mij toesturen: I don’t really give a f*ck.”

Als ze zich nergens druk om maakt, waarom maakt ze zich dan zo druk? “De reden dat ik dit nu zeg, is om dat je even duidelijk te maken, like I really don’t give a f*ck. Oepsie, dat mag ik natuurlijk ook niet zeggen, m*therf*ckers, maar dat zijn jullie wel, hahaha, so do you, I don’t…”

‘Echt, zielig’

Wat gaat Glennis nu doen? “Ik ga lekker zo mijn ding doen en ik hou Peter in mijn hoofd en bid nog steeds voor hem en voor zijn familie. Wat jullie doen, jongens… Door de wolven zijn jullie opgevoed.”

“Echt, zielig”, besluit ze.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen