Patty Brard reageert op bewering Jan Roos: ‘Het is uitlokking’

Het is volgens Patty Brard onzin dat ze in een diepe huwelijkscrisis zou verkeren met Antoine van de Vijver, zoals opiniemaker Jan Roos beweert in zijn programma RoddelPraat. “Het is uitlokking.”

Patty Brard en Jan Roos © RoddelPraat

Het is geen geheim dat Jan Roos een gruwelijke hekel heeft aan Patty Brard, ondanks dat ze een van de meest gracieuze vrouwen op televisie is geworden. Zonder enige vorm van respect stelt Jan de televisiediva bijna wekelijks in een kwaad daglicht in zijn programma RoddelPraat. Maar verstandig als Patty is, laat zij zich niet uit de tent lokken.

Huwelijkscrisis?

Een paar weken geleden beweerde Jan dat het huwelijk van Patty in zwaar weer zou verkeren. “Het huwelijk tussen Patty Brard en haar butler Antoine staat op het punt van knappen. Er is zelfs al gesproken om te scheiden. Ook dit is een keiharde scoop, maar het is wel waar. Onze Pat en Antoine, het schoothondje, gaan uit elkaar.”

Wat is de bron? “Dit nieuws komt niet zomaar uit eerste hand, maar van de familie van La Brard”, aldus Jan. Collega Dennis Schouten daarop: “Nee, vrienden van de familie van Patty.” Jan: “Nou ja, dat is toch bijna hetzelfde? In elk geval heel close, heel close.”

Uitlokking van Jan

Patty vertelt aan weekblad Story dat het absolute onzin is. “Dit is uitlokking van Jan. Hij beweert wel meer. Maar ik kan je vertellen dat Antoine en ik niet gaan scheiden. Dat is een broodjeaapverhaal. Een scheiding gaat nooit gebeuren. Nee, ik ga geen actie tegen Jan ondernemen. Laat gaan.”

Als Jan door Story wordt gevraagd wie precies zijn bron is, antwoordt hij: “Het verhaal over een scheiding heb ik niet van Patty of haar man gehoord. Ik heb het van en betrouwbaar iemand uit Patty’s omgeving vernomen.”

Verzoening

Overigens kwam het in februari bijna tot een verzoening tussen Jan en Patty, die bij elkaar werden gebracht op het sociale medium Clubhouse, dat in de winter een paar weken lang helemaal hot was onder BN’ers. Jan was op een avond stomdronken en sprak allemaal lovende woorden over Patty.

Snel daarna kwam het wederom tot een breuk tussen beide partijen. Jan voelde zich bedonderd door Patty. “Wel jammer. Ik heb het geprobeerd. Ik heb mijn hand uitgestoken, reach out and touch, en de volgende dag zet je me bij het grofvuil. Jammer, dat had ik niet verwacht.”

Fragment

De uitspraken van Jan kunt u hier terugkijken (vanaf 13:15).

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen