Alberta Verlinde sloopt Thijs Römer: ‘Je bent gewoon een basic b*tch!’

Alberta Verlinde maakt gehakt van Thijs Römer, die onder vuur ligt vanwege een zwaar misplaatste tweet over RTL Boulevard. Ze denkt dat hij zichzelf enorm overschat. “Het is maar een B-acteur!”

Alberta Verlinde en Thijs Römer © YouTube

RTL Boulevard was afgelopen weekend niet op televisie na een zeer turbulente week waarin Peter R. de Vries werd neergeschoten en een aanslag op de studio werd verijdeld. “Ik snap dat idee van een ‘aanslag op de journalistiek’, maar vond die paar dagen zonder RTL Boulevard best verfrissend”, twitterde Thijs vervolgens.

‘Sorry?!’

Yvonne Coldeweijer, die onder de naam Alberta Verlinde zonder aanziens des persoons BN’ers becommentarieert, vindt het schandalig. “What the f*ck, Thijs Römer? Wat denk je dat je aan het doen bent? Hoezo stijgt het zo naar je hoofd dat je denkt: dit is wel echt een hele leuke tweet? Iemand wordt neergeschoten en dan zeg je dit. Ben jij niet goed ofzo?”

Het is niet de eerste keer dat Thijs zich zo misdraagt op Twitter. ‘Volkert, waar ben je als je land je nodig heeft?’, twitterde hij ooit over Geert Wilders. Alberta: “First of all, praat niet voor mij, ik woon ook in jouw land. En dan nog: je bent gewoon een soort van B-acteur. Ja, sorry. En hij vindt zichzelf dus wél een heel goede acteur.”

Costa-acteur

Volgens Thijs zelf is hij een van de tien beste acteurs van Nederland. Daar is Alberta het mee oneens. “Voor mijn gevoel is hij gewoon een Costa-acteur, weet je wel. Zo van: niets mis mee, vinden we hartstikke leuk, maar vooral niet denken dat je een of andere Oscarwaardige acteur bent.”

Zijn prestaties in Moordvrouw waren gewoon lachwekkend, aldus Alberta. “Ik kan daar niet naar kijken. Moordvrouw is een soort Goede Tijden, snap je? Baantjer is nog beter gespeeld dan Moordvrouw. Het is echt niet goed. Het is hartstikke leuk entertainment, maar top tien, hahahaha! Je moet voor de gein maar eens Moordvrouw op YouTube typen en dan scène erachter. Ik heb dat even gedaan, sorry, hahaha. Nee, nee, deze mening deel ik niet.”

Basic b*tch

Nu het Thijs niet lukt om als acteur de top te bereiken, wil hij zich kennelijk op een andere manier laten gelden, denkt Alberta. “Waar heb jij last van? Heb je een laag zelfbeeld ofzo? Ben je bang dat je niet opvalt? Je bent een beetje een basic b*tch, zeg maar. Je blendt heel erg in. Thijs Römer is een beetje de basic b*tch onder de acteurs.”

Wat bedoelt ze daarmee? “Hij is niet echt supergoed, hij is ook niet superslecht. Hij ziet er wel goed uit, maar is niet superlekker ofzo. Weet je wat ik bedoel? Ik denk dat hij een soort van geldingsdrang heeft, van: ik ga gewoon heel bizarre dingen zeggen op Twitter. Dat, óf hij is een maximale, geflipte drugsverslaafde.”

Albert Verlinde

De échte Albert Verlinde is dezelfde mening toegedaan, liet hij gisterenavond blijken in Shownieuws. Hij was eerder ook het slachtoffer van Thijs en vermoedt eveneens drugsgebruik. “Hij miste mij net zoveel als een hersentumor ofzo. Het gebeurt altijd als hij… Ik weet niet wat hij op heeft, maar dan komen er dit soort teksten ’s avonds laat.”

Zijn collega Evert Santegoeds vindt Thijs eveneens een B-acteur. “Wat ik erger vind van Thijs Römer is dat hij mijn favoriete serie Oogappels binnen drie minuten weet te verkloten. Dat is een prachtige serie met een geweldige cast. Zelfs alle kinderen spelen geweldig. Dan komt hij op en binnen drie minuten staat daar weer een houten Klaas te acteren, het is verschrikkelijk.”

Fragment

Alberta Verlinde, die op Instagram gevolgd wordt door sterren als Yolanthe Cabau, Chantal Janzen en Britt Dekker en door journalisten van onder meer RTL Boulevard en Story, is al met al behoorlijk losgegaan op Thijs.

Haar hele video ziet u onderstaand:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen