Patty Brard blikt terug op verzoening met Jan Roos: ‘Niet te geloven’

Patty Brard blikte zondagavond in het programma Shownieuws terug op de verzoening met haar verbale belager Jan Roos. “Alcohol maakt meer stuk dan je denkt. Niet te geloven.”

Patty Brard © Shownieuws

Jan Roos bevond zich in de nacht van zaterdag op zondag stomdronken op Clubhouse, het nieuwe sociale medium waarin veel prominente mensen met elkaar praten. Jan bevond zich in een room met onder meer Shownieuws-sterren Bart Ettekoven en Dyantha Brooks en zij besloten Patty Brard over te halen om óók langs te komen.

Volledig lam

Het idee achter die uitnodiging was om de lucht te klaren tussen Jan en Patty en dat lukte aardig. De stomdronken Jan zat opeens continu te oreren dat Patty zo’n geweldige vrouw is en dat zijn rubriek Patty, Patty, Patty in de online hit RoddelPraat maar een gebbetje is.

Patty zondagavond in Shownieuws: “Ik had hier gisterenavond nog gezegd dat je met Jan Roos niet in een chatroom wil zitten en niet eens in een gebóuw wil zitten. Maar echt, vréselijk die man. (…) Ik dacht: ik ga dan ook maar even in die chatroom zitten en daar trof ik een Jan Roos, vollédig lam.”

Patty, Patty, Patty

SBS-schoonheid Dyantha: “Wij hoorden hem ook – en dat is het leuke van deze app – zoals het is. Je hoorde hem gewoon de White Russians inschenken en de cocktails maken.”

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Je hoorde hem vooral heel veel onzin uitkramen.”

Patty: “Zoals gewoonlijk eigenlijk. Die man komt bij mij niet binnen, dus het deert mij helemaal niet, maar het schijnt te leven dat hij een ‘Patty Patty Patty’-RoddelPraat-ding heeft.’

Patty-fanclub

Bart: “Hij heeft een duidelijke mening over je. Hij is geen oprichter van de Patty Brard-fanclub zeg maar. Laten we het daar op houden.”

Dyantha: “Maar vannacht gaf hij dus wel echt aan dat je een wereldwijf bent, Patty, en dat je geweldig bent.”

Patty: “Ik had nog net geen huwelijksaanzoek van die man. Ik zweer je. Ik dacht: wat jij wil. Maar het was voor mij een reden om nog een keer te beseffen waarom alcohol meer stuk maakt dan je denkt. Het is echt niet te geloven.”

Iets moois

Alcohol maakt meer stuk dan je lief is? Jan had niet bepaald een kwade dronk. Bart: “In dit geval was het wel mooi en maakte het is moois in hem los.”

Patty: “Ik vond het fantastisch, ik ben ook helemaal niet boos op hem.”

De Shownieuws van gisterenavond kunt u hier bekijken. Het artikel ‘Compleet onverwacht: Patty Brard en Jan Roos gaan confrontatie aan’ leest u hier.

Clubhouse-opname

De opname van het Clubhouse-gesprek is te horen op YouTube.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen