Jan Roos voelt zich bedonderd door ‘onaardige’ Patty Brard

Jan Roos vindt het jammer dat Patty Brard de avond na hun Clubhouse-verzoening alsnog een sneer aan hem heeft uitgedeeld. “Wat een onaardig veenlijk zeg, godskelere”, briest hij.

Jan Roos en Patty Brard © RoddelPraat

Al maandenlang wordt Patty Brard gebasht door Jan Roos in de online kijkcijferhit die hij met Dennis Schouten maakt: RoddelPraat. Ze hebben een rubriekje waarin Patty tot op het bot wordt beledigd: Patty, Patty, Patty. Afgelopen weekend gebeurde wat voor onmogelijk werd gehouden: een verzoening tussen Jan en Patty.

Sneer van Patty

Een stomdronken Jan liet zich een halfuur lang lovend uit over Patty in een zogenoemde ‘room’ op het sociale medium Clubhouse. Een avond later riep Patty in Shownieuws dat drank meer kapotmaakt dan je lief hebt. Dat vindt Jan niet leuk, laat hij nu weten in de nieuwste aflevering van RoddelPraat.

Jan begrijpt er niets van. “Wel jammer. Ik heb het geprobeerd. Ik heb mijn hand uitgestoken, reach out and touch, en de volgende dag zet je me bij het grofvuil. Jammer, dat had ik niet verwacht.”

Patty, Patty, Patty

Dennis Schouten: “Wat moeten we dan nu doen met ons rubriekje?”

Jan: “Nou, daar gaan we gewoon mee door. Wat een onaardig veenlijk zeg, godskelere.”

Dennis: “Maar je hebt toch je moment gehad met Patty.”

Jan: “Ik deed aardig, zij deed aardig terug en de volgende dag doet ze niet meer aardig. Nou, daar ben ik helemaal klaar mee. Patty, Patty, Patty blijft gewoon bij ons in de show.”

RoddelPraat

De nieuwste RoddelPraat ziet u hier.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen