Johan Derksen maakt volledig gehakt van ‘walgelijke’ Rachel Hazes

Johan Derksen maakt volledig gehakt van de graaiende weduwe Rachel Hazes. Het nieuws dat ze nu ook al wil cashen met een eigen reallifesoap, is voor de populaire voetbalkenner de druppel.

Johan Derksen en Rachel Hazes © SBS 6

De weerstand tegen Rachel Hazes groeit en groeit. Ze strijdt met haar zoon André Hazes jr. om de koppositie in het klassement van de meest impopulaire BN’ers. Men stoort zich vooral aan Rachel omdat ze het succes van André Hazes, van wie ze vlak voor zijn overlijden wilde scheiden, tot de láátste druppel uitmelkt.

‘Ik lever mijn paspoort in!’

Het toppunt was dat Rachel vorige maand ineens allemaal badslippers, koeltasjes en sokken met André’s hoofd erop stond te promoten bij RTL Boulevard en haar vrienden van SBS Shownieuws. Die liggen nu al weken onaangetast in de schappen bij de Lidl. En ditmaal is Rachel in het nieuws omdat ze ook al een eigen reallifesoap wil hebben.

Het is echt te walgelijk voor woorden, zegt Johan Derksen in de meest recente aflevering van De Oranjezomer. “Jongens, wat een bagger! Ik lever mijn paspoort in als dat doorgaat!”

‘Wat een k*tzooi’

Johan vindt het zó smakeloos. “Ik hoor dat er nog geen zendgemachtigde is die die soap, die k*tzooi, gaat uitzenden, maar er is dus wel een productiemaatschappij die het maakt”, zegt hij. “Ze lijdt aan zelfoverschatting, want ze denkt dat dat hysterische gedrag van haar met die kinderen interessant is voor de mensen. Dat is een misvatting. Het is walgelijk!”

Hij vervolgt: “Kijk, die oude Hazes had een strot, hè? Dat is de grootste volkszanger die we ooit gehad hebben en zij is niet te benijden, want zij is door twee hysterische ouders min of meer uitgehuwelijkt aan die Hazes. Maar nu, sinds de dood van Hazes, exploiteert ze hem in de rol van de eeuwige rouwende weduwe.”

Smakeloze kijkers

Het loopt volgens Johan echt de spuitgaten uit. “De oude Hazes kan ik wel hebben, maar die familie… Die kleine kan niet zingen, maar die hangt nu ook de zanger uit. Die dochter kan ook niet zingen, maar die is ook zangeres. En zij weet van de gekkigheid niet meer wat ze moet doen om in de publiciteit te komen.”

Inmiddels herkent hij zich bijna niet meer in Nederland. “Als er zoveel smakeloze mensen in dit land zijn, dat de zender dit uit gaat zenden, dan schaam ik me dood dat ik Nederlander ben.”

Op SBS 6?

René van der Gijp lachend: “Kun je mij nog blij maken? Is het op SBS 6?”

Wilfred Genee: “Ja, ik weet het niet, hè? Ik denk het wel, ja. Louter kwaliteit op deze zender.”

Johan: “En dan moeten wij waarschijnlijk later beginnen! Want dat gaat dan voor!”

Lees ook Alberta Verlinde sloopt Rachel Hazes: ‘Graai eens wat minder!’ (4 juli) en Rachel Hazes tot de orde geroepen: ‘Hoe lang ga je dit nog uitmelken?’ (gisteren).

Fragment

Het bewuste fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moeten RTL en SBS beter naar het volk luisteren en niet in zee gaan met de Hazesjes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen