Gerucht over affaire Wendy van Dijk en Thijs Römer opgerakeld

Het gerucht dat Wendy van Dijk en Thijs Römer een affaire met elkaar hebben gehad wordt opgerakeld door Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde. “Iedereen weet dit in medialand.”

Moordvrouw © RTL

Wendy van Dijk en Thijs Römer speelden jarenlang samen in de middelmatige misdaadserie Moordvrouw op RTL 4. Volgens opiniemaker Jan Roos deden de twee echter meer dan met klappertjespistolen rondrennen op de set. En dat terwijl híj toen een relatie had met Katja Schuurman en zíj met haar huidige partner Erland Galjaard.

Geruchten over affaire

Wendy reageerde in 2015 woest op het gerucht dat Jan toen lanceerde. “Dingen die zó ver weg van de waarheid af staan, kan ik gemakkelijk naast me neerleggen. Maar ongelofelijk vind ik het dat zo’n man niet beseft dat er twee gezinnen zijn die door dit soort dingen worden geraakt. Ik vraag me echt af wat zo iemand bezielt”, riep ze kwaad.

Jan hield echter voet bij stuk. “Ik moet eerlijk zeggen: ik heb wel vaker dingen naar buiten gebracht dat mensen zeiden ‘hij wil weer aandacht’, bijvoorbeeld dat Gordon van het feestje van Linda de Mol werd gestuurd omdat hij daar met cocaïne liep te strooien. Dat is uiteindelijk gewoon allemaal bevestigd, hoor. En ooit zal ook dit wel uitkomen.”

Alberta rakelt op

Yvonne Coldeweijer, die als Alberta Verlinde BN’ers becommentarieert, blaast het gerucht nu nieuw leven in. Zij stelt dat Thijs na de opnames van Moordvrouw regelmatig bij Erland en Wendy thuis sliep. “Het schijnt dat Thijs Römer ontzettend vaak in die villa van hen is blijven pitten”, vertelt ze in haar nieuwe video op YouTube.

Ze vervolgt: “Hij heeft zelfs z’n eigen logeerkamer daar gekregen en dat was dan onder het mom van: ja, de opnames lopen best wel vaak uit, dus dan is het wel handig als ik hier blijf slapen.”

Juice

Wat gebeurde er precies in die logeerkamer? “Erland had denk ik een bord voor zijn kop ofzo, geen idee, die heeft dit ook altijd ontkend, maar het gerucht gaat wel extreem – en dat weet echt iedereen in medialand – dat Thijs en Wendy in dat kamertje s*ks hadden en dat Erland daar gewoon boven sliep in de slaapkamer. Oh my god, juice!”

Het is de hoogste vorm van verraad, vindt Yvonne. “Thijs kwam zodanig vaak over de vloer dat hij ook een hele vriendschapsband met Erland had. Dat lijkt me echt… Stel dat je gewoon iemands vrouw doet en dat je dan ’s ochtends een koffietje drinkt met haar man aan de keukentafel. Hahaha. Kapotlijp, joh.”

Fragment

Het fragment waarin Yvonne vertelt over de vermeende affaire (vanaf 13:20):

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Wendy van Dijk en Thijs Römer een affaire hadden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen