Coverzangeres Glennis Grace nieuwe coach The Voice of Holland

Glennis Grace, bekend van covers van Whitney Houston-liedjes, wordt de nieuwe coach van The Voice of Holland. Ze zal in het nieuwe seizoen plaatsnemen naast Ali B, Anouk en Waylon.

Glennis Grace © RTL

De 43-jarige Glennis Grace neemt het stokje over van Jan Smit, die het na één seizoen weer voor gezien houdt. Het gerucht ging dat hij zou worden opgevolgd door André Hazes jr., maar hij is het gelukkig niet geworden. Verder is het opvallend dat RTL 4 vasthoudt aan Ali B, ondanks de groeiende weerstand tegen zijn verschijning.

Alom geprezen

Peter van der Vorst, directeur content van RTL Nederland, is erg tevreden. “Wij zijn heel blij dat Glennis plaats gaat nemen in een van de rode stoelen. Ze wordt alom geprezen als een van de beste zangeressen van Nederland én ze weet als geen ander hoe het is om door een jury beoordeeld te worden.”

Hij vervolgt: “Ze deed mee aan het Eurovisie Songfestival en stond in de finale van America’s Got Talent. Met die internationale ervaring is ze de perfecte toevoeging aan het team van coaches dat er al zit.”

Rest jury ongewijzigd

De rest van de jury is dus ongewijzigd. Peter vindt de andere drie ook geweldig. “Stuk voor stuk toppers die hun sporen op muziekgebied ruimschoots hebben verdiend.”

De huidige drie coaches gaan het met Glennis erbij niet makkelijk krijgen, verwacht Peter. “Anouk, Ali B en Waylon hebben er een geduchte collega én concurrent bij, want wij zijn er van overtuigd dat Glennis populair zal zijn bij de talenten.”

Super vereerd

Zelf laat Glennis weten enorm vereerd te zijn. “Ik ben super vereerd dat ik als coach voor The voice of Holland ben gevraagd. The Voice is vanaf het allereerste seizoen één van mijn favoriete programma’s. Ik heb bijna alle afleveringen van Nederland, maar ook van UK en USA gezien.”

Ze vervolgt: “Ik geniet enorm van al dat talent en regelmatig jeukten mijn handen om als coach aan de slag te gaan. Ik ben een perfectionist en probeer het maximale uit mijzelf, maar ook uit anderen te halen. Dus be ready, als ik voor je draai en jij kiest voor mij dan ga ik voor je door het vuur!”

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen