‘André Hazes jr. wordt de nieuwe coach van The Voice of Holland’

Angela de Jong vreest dat André Hazes jr. de nieuwe coach wordt van The Voice of Holland. Ze denkt dat hij op de stoel gaat zitten van de vertrekkende Jan Smit. “Ik denk het echt”, aldus de opiniediva.

André Hazes jr. © William Rutten

Jan Smit vertrekt als coach van The Voice en dat betekent dat er een vacature vrij is. Het is waarschijnlijk dat RTL 4 naast Ali B, Anouk en Waylon wederom iemand wil hebben die affiniteit heeft met het Nederlandse lied. De naam van Marco Borsato wordt gefluisterd, maar Angela de Jong zegt in AD’s mediapodcast: “Ik vrees heel erg voor André Hazes.”

Schat en lieverd

Collega Marcus den Blanken heeft zijn twijfels. “Ik had dat vorig jaar de beste keuze gevonden. Hij doet het in België ook in The Voice Senior en dat deed hij heel leuk. Hij deed het ook bij dat SBS 6-programma We Want More en daar was hij een van de weinigen die inhoudelijk commentaar gaf. Hij kán het wel, maar ik weet het niet…”

Angela: “Hij moet wel van dat ‘schat’ en ‘lieverd’ af tegen alles en iedereen. Daar is hij echt net Lil’ Kleine in.”

‘Ali B moet er ook uit!’

Ali B mag ook wel eens verdwijnen bij The Voice, vindt het panel van AD’s mediapodcast. Marcus: “Wie ik trouwens ook vind dat vervangen mag worden in The Voice is Ali B.”

Angela: “Ja.”

Marcus: “Die zit er al zo lang. In het begin vind je hem leuk, dan denk je: oké hij is er, en inmiddels zit hij op het punt dat ik denk: ik zie je nu in zóveel programma’s…”

Angela: “En hoeveel grapjes kun je nog maken over je naam? Ali Betali, Ali weet-ik-veel-wat.”

Marcus: “En hij is natuurlijk heel erg in zichzelf gaan geloven met z’n prachtige merk hoe je succesvol wordt. Die zinnen die hij af en toe uitspreekt, daar krijg ik een beetje braaksel van in m’n keel.”

‘John dol op André’

Terug naar André: het is onvermijdelijk dat hij het wordt, denkt Angela. “Ik denk André Hazes, het Nederlandstalige lied. Ik denk echt André Hazes. John de Mol is dol op hem.”

Gaat ze dan nog wel naar The Voice kijken? “Dan ga ik ook wel weer kijken, maar ik zal niet zeggen dat ik het per definitie leuk vind.”

Marcus: “Ik denk wel dat hij daar beter op zijn plek zit dan al die dingen die hij nu aan het doen is.

Presentator Manuel Venderbos: “Dan heb je gewoon de helft van de jury van We Want More ook in The Voice zitten.”

Te vroeg

De SBS 6-show We Want More had zowel Ali als André in de jury. Marcus: “Davina Michelle zit daar ook in de jury.”

Angela: “Maar ik zou het wel heel vroeg in haar carrière vinden.”

Dennis Jansen: “Dat vind ik van André Hazes ook eigenlijk.”

Tot slot: hoe zit het met Angela’s fittie met Rachel? “Ik ben niet van plan om thee te gaan drinken bij Rachel Hazes. Ik snap dat ze mijn column niet zo leuk vond en het is haar goed recht om daarop te reageren, maar zoals wel vaker: ik heb niet de behoefte om vrienden te zijn met mensen in Hilversum en die daar een beetje rondom scharrelen.”

AD-podcast

De mediapodcast van het AD:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u André Hazes jr. zitten als nieuwe coach in The Voice of Holland?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen