André Hazes jr. reageert op ruzie Rachel Hazes en Rossana Kluivert

André Hazes jr. reageert voor het eerst op de ruzie tussen Rachel Hazes en Rossana Kluivert. Hij ontkent niet dat de dames zijn verwikkeld in een catfight en hun soap daarom op losse schroeven staat.

Rachel Hazes en André Hazes jr. © Instagram

Vlak nadat naar buiten kwam dat Rachel Hazes samen met haar beste vriendin Rossana Kluivert aan een eigen soap werkt, lijkt het project alweer de ijskast in te kunnen. Niet geheel verrassend is een ruzie de oorzaak: Rossana’s zoon Nino Wilkes deed Rachels management, maar hij heeft bevestigd dat hij daar per direct mee is gestopt.

André ontkent niet

Hazes-ingewijden vertellen dat een ruzie de oorzaak is en Nino zelf wil een ruzie niet ontkennen. Ook zoon André Hazes jr. ontkent niet dat er bonje is tussen Rachel en het Kluivert-kamp. “By the way, nu ik je toch spreek: heeft je moeder nou ruzie met Rossana Kluivert?”, vraagt showbizzwatcher FawryNotSawry hem in een privégesprek op Instagram.

André daarop: “Haha niet dat ik weet?! Hoop het niet. I ❤️ Patrick.” Daarmee verwijst André naar de man van Rossana: oud-voetballer Patrick Kluivert.

Geen soap, wel docu

De door imagoproblemen geplaagde André maakte eerder deze week een eind aan het gerucht dat ook hij met een eigen reallifesoap komt. Volgens André komt er wél een documentaire aan. “Ikzelf word veertien maanden gevolgd voor een docu. Maar dat is merendeels werkgerelateerd.”

Fawry: “Aaah vandaar! Wanneer kunnen we die verwachten?”

André: “Einde van het jaar denk ik!”

Screenshot

Het gesprek tussen André en Fawry:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André Hazes jr. echt niets weet over zijn ruziënde moeder?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen