Wilfred Genee: ‘Wanneer houdt Henny Huisman op met bashen?’

Wilfred Genee vindt het niet nodig dat Henny Huisman zo om zich heen aan het slaan is. Hij vraagt zich af wanneer de oud-presentator eens ophoudt met het bashen van collega’s uit het vak.

Wilfred Genee en Henny Huisman © SBS

Henny Huisman is ongelooflijk om zich heen aan het slaan nu niemand hem meer een programma wil geven. Hij haalt ongeveer om de dag uit naar een andere bekende Nederlander. Zo waren in de afgelopen weken onder meer Marco Borsato, Rob Goossens, Beau van Erven Dorens en Robert ten Brink de klos.

Wilfred kritisch

Het laatste slachtoffer van Henny is tv-talent Britt Dekker, die volgens de Soundmixshow-bekendheid niet veel toevoegt aan het tv-landschap. Het begint veel mensen een beetje te irriteren dat Henny zo om zich heen aan het slaan is, terwijl hij nou niet bepaald meer de statuur heeft om anderen de maat te nemen.

Wilfred Genee in zijn programma op Radio Veronica: “Henny Huisman heeft weer iemand gebasht. In dit geval is het Britt Dekker, die natuurlijk een heel aardig meisje is, maar heel weinig aan de Nederlandse televisie toevoegt, aldus Henny Huisman.”

Sidekick Bas Nijhuis: “Britt is toch juist een verademing.”

BN’er-slachter

Wilfred vindt het geestig dat Henny zich ineens als een soort BN’er-slachter gedraagt. “Het is wel grappig… Op dit moment wordt dagelijks iemand uit het vak gefileerd door Henny.”

Bas: “Maar hij zegt wel vaak sorry, toch?”

Wilfred: “Nou ja, dat zou hij wel iets meer kunnen doen. Maar ik bedoel: wanneer houdt het een keer op bij Henny? Het is toch wel een keer klaar mag ik aannemen?”

‘Ga wat leuks doen!’

Sidekick Niels van Baarlen denkt dat Henny zich op zijn familie moet richten. “Henny moet gewoon gaan genieten met Lia en leuke dingen doen en dat hele Hilversum vergeten man!”

Nieuwslezeres Florentien van der Meulen: “Ik vind dat jullie ook wel altijd een beetje onaardig over hem doen de laatste tijd. “

Niels: “We zijn helemaal nooit onaardig over Henny.”

Wilfred: “Ho, wacht even, wat is hier onaardig aan dan?”

Florentien: “Nou, gewoon, dat hij een beetje voor l*l wordt gezet af en toe.”

Onnodig

Daar is Wilfred het niet mee eens. “Volgens mij gaat het nu over het feit dat hij de zoveelste persoon in één week weer even de maat neemt. Dat is toch niet nodig?”

Florentien: “Nee, dat vind ik ook niet aardig van hem, maar jullie zijn ook niet altijd even aardig over hem.”

Niels: “Volgens mij doe jij nu alleen maar zo omdat je met je dochter bij hem bent geweest en een boekie van hem gehad hebt.”

Florentien: “Nou, die heb ik gewoon moeten kopen hoor.”

Niels: “Serieus?!??!!?”

Wilfred: “Nee, dat meen je niet! Dat is wel bijzonder ja.”

Henny reageert

Henny gedraagt zich momenteel heel erg vreemd. Elke keer als één van zijn meedogenloze uitspraken over BN’ers wordt uitgelicht door de media, roept hij dat het allemaal roddels zijn. Dat doet hij ook nu weer. “Laat je niet misleiden door die al die verhalen want er klopt geen ene moer van!”

Het enige probleem van Henny is dat al zijn uitspraken gewoon overal terug te luisteren en te zien zijn. Dat is hij ook niet gewend uit de tijd dat hij groot was. Lees: héél lang geleden. Privé-sterjournalist Jan Uriot denkt dat Henny vooral zijn eigen keutel weer aan het intrekken is. Laf, vindt hij dat.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Henny Huisman doet al zijn eigen uitspraken ineens af als roddels van de media. Zwak?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen