Expeditie Robinson was vreselijk zwaar voor kapsel Anna Nooshin

Anna Nooshins deelname aan het tv-programma Expeditie Robinson in 2016 was verschrikkelijk zwaar voor haar kapsel. Ze móest het daarna wel afknippen, vertelt de influencer in de Beau Monde.

Anna Nooshin © Instagram

Het was voor Anna Nooshin de grote keerzijde van haar deelname aan de kijkcijferhit. Na thuiskomst van het tropische tv-avontuur is ze een heel proces ingegaan, waarbij ze haar haren liet afknippen en vervolgens alles op alles zette om het weer goed aangegroeid te krijgen. Daarvoor ging ze heel erg ver.

Haarhorror

Anna legt het allemaal uit in het tijdschrift Beau Monde. “Na Expeditie Robinson had mijn haar het zwaar, en moest ik het korter knippen. Om het weer te laten groeien, heb ik mijn ijzerniveau gecheckt, het zo min mogelijk gewassen, en veel Olaplex gebruikt (één of ander overpriced haargoedje, red.).”

Vijf jaar later gaat het weer redelijk met Anna’s haar. “Om de zes weken knipt haarstylist Floor Kleyne de puntjes en doen we een dieptereiniging. Ik was tussendoor zelden met shampoo, misschien eens in de twee weken, maar gebruik wel regelmatig maskers. Ik test de Noosh haarcollectie nu een jaar, en die verricht ook wonderen.”

Ah, haar eigen collectie die wonderen verricht. Dat is toevallig! Klinkt bijna alsof ze wat te verkopen heeft.

Geen vlees en vis

En passant vertelt Anna ook nog dat ze half aan het infuus moet omdat ze niet normaal eet. “Ik neem vitamine C en slik ijzer, omdat ik geen vlees eet, amper vis en moeilijk aan al mijn groenten kom.”

Geen vlees, geen vis en amper groentes. Wat eet die vrouw dan in hemelsnaam? Papier? Gelukkig houdt ze wel van een lekker drankje op zijn tijd, als het maar wel uit de kraan komt. “Ik drink veel water, al vraag ik me af of het bewezen is dat dat voor een mooie huid zorgt, of dat het een fabeltje is.”

Wat een levensvragen allemaal.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Anna Nooshin is lekker klimaatneutraal. Ze eet geen vlees, amper vis en te weinig groenten. Eet u vlees?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen