Shownieuws opent met Lil’ Kleine’s ontmaskering als gierige rapper

Lil’ Kleine ziet zijn imago als poenerige rapper die met geld strooit compleet in duigen vallen. De geruchten over zijn verstrekkende gierigheid waren gisteren het openingsnieuws van Shownieuws.

Lil' Kleine en Evert Santegoeds © Shownieuws

Door de vermeende mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes staat Lil’ Kleine nu al een paar weken bekend als vrouwenmepper, maar daar komt nu ook het imago van enorme gierigaard bij. Volgens ingewijden is Lil’ Kleine in het dagelijks leven een behoorlijke Lil’ Spender, in tegenstelling tot het beeld dat hij schept op de socials.

Enorm gierige Kleine

Er worden door boze tongen tal van voorbeelden genoemd, maar er is ook iemand die met naam en toenaam opstaat tegen Lil’ Kleine, namelijk Lange Frans’ ex-vrouw Daniëlle van Aalderen. Het wordt tijd dat de waarheid over deze zogenaamd met geld strooiende rapper naar buiten komt, zegt zij. “Hij is enorm gierig.

De rel over de gierige Lil’ Kleine was gisterenavond het openingsnieuws van het door 384.000 mensen bekeken Shownieuws. “Er komen sinds het incident op Ibiza allerlei verhalen naar boven. De een zal kloppen de ander niet. Heel veel zijn anoniem en heel veel gaan er ook over zijn vermeende gierigheid”, sprak Privé-baas Evert Santegoeds.

‘Zoef, en hij is weg’

Evert heeft alle uitspraken van ingewijden gehoord over Lil’s gierigheid. “Die schijnt legendarisch te zijn. Zodra er ergens afgerekend moet worden: zoef, is hij weg.”

Het komt voor Evert niet als een verrassing. “We hebben ook zelf iets ontdekt. Hij zit altijd te pochen met hele dure flessen wijn. Dan laat hij zien dat hij ze drinkt. We hebben toen even zitten googelen bij een wijn waarvan het etiket heel goed te zien was en dan blijkt zo’n fles gewoon 30 euro te kosten. Daar is niks mis mee, dat is best een hoop geld voor een goede fles wijn, maar hij doet net alsof het voor honderden euro’s uit de kelders van prins Bernhard komt.”

Lil’ Gierigaard

Nu komt daar ook de getuigenis van Daniëlle van Aalderen bovenop. “Zij zegt dat het echt exemplarisch is voor zijn gedrag en er zijn meer mensen die dat beweren, maar zij is echt de eerste die dat met naam en toenaam doet.”

“Het is de rode draad door de carrière dat het een Lil’ Gierigaard is.”

Fragment

De gierige Lil’ Kleine in Shownieuws:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Lil' Kleine wil diner niet betalen omdat het een eer zou zijn om met hem te eten. Zou u ook betalen voor een diner met Kleine?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen