Ex-vrouw Lange Frans bevestigt: ‘Lil’ Kleine is vreselijk gierig’

Daniëlle van Aalderen, de ex-vrouw van Lange Frans, bevestigt de geruchten dat Lil’ Kleine een ongelooflijk gierige jongen is die nooit wil betalen. “Mijn ex-man moest de rekening betalen.”

Jaimie Vaes en Lil' Kleine © Instagram

De beerput gaat open sinds de avond dat Lil’ Kleine zijn verloofde Jaimie Vaes zou hebben mishandeld. Enorm veel insiders staan op om te onthullen dat de rapper niet alleen vrouwonvriendelijk is, maar ook een enorme gierigaard. Hij doet op social media net alsof hij een poenerig leven leidt, maar niets is minder waar.

‘Wij moesten betalen!’

De verhalen van de vele insiders worden nu bevestigd door Daniëlle van Aalderen, de ex-vrouw van Lange Frans. “Ik kan je het nog mooier vertellen! Jorik wilt vieren dat hij gouden plaat krijgt voor Drank & Drugs, wij worden uitgenodigd om te gaan eten bij Okura omdat hij ons dankbaar is voor het succes”, zegt ze tegen Juice Channel.

Ze waren toen in totaal met vier mensen. “Mijn ex-man en nog een persoon hebben de rekening moeten betalen, omdat hij ineens foetsie was!”

Loodgieter

Het lijkt erop dat dit een trucje is van Lil’ Kleine. “Hij ging met ons altijd op de VIP in Ibiza, en bestelde hij altijd flessen champagne. Tot de rekening kwam! ‘Ja, moet even bellen.’ Na de tweede keer hebben we hem gepakt en verteld hoe en wat. Vies mannetje”, onthulde een insider gisteren.

Het is gewoon een misbaksel, vindt Daniëlle. “Ik heb niet veel spijt van dingen, want alles is een leerschool, maar ik krab mezelf wel eens achter de oren aangezien ik hem toch heb geholpen aan zijn contract bij Top Notch. Deze jongen had gewoon loodgieter moeten worden.”

Naam en toenaam

Daniëlle heeft er geen moeite mee om als enige met naam en toenaam genoemd te worden. “Je mag alles delen, naam en toenaam hoor. Ze weten hoe ik erover denk.”

De andere mensen die hun verhaal deden over Lil’ Kleine, deden dat wél anoniem.

Boulevard

Lil’ Kleine paste zijn telefoontruc eerder ook al toe bij RTL Boulevard. Hij deed onlangs net alsof hij de showrubriek niet te woord kon staan, omdat hij aan het bellen was.

“Dit is een beetje onbeleefd toch, wat je doet, of niet?”

Het fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen