Art Rooijakkers dé zomerster van RTL 4: elke dag op prime time

Art Rooijakkers wordt deze zomer hét belangrijke gezicht van RTL 4. Hij zal zeven weken lang van maandag tot en met donderdag prime time te zien zijn met een romantisch tv-programma.

Art Rooijakkers © RTL

De televisie gaat hoogzomer traditiegetrouw bijna volledig op slot om kosten te besparen. De kijkers die nog wél voor de buis weg zitten te zweten, moeten het dan doen met een circus aan herhalingen. Om het niet helemáál af te laten weten, brengt RTL 4 deze zomer op prime time het bijna dagelijkse programma B&B Vol Liefde.

Datende B&B’ers

Zes vrijgezelle eigenaren van een bed & breakfast, die op verschillende plekken in Europa wonen, staan centraal in deze nieuwe RTL 4-daily. Ze gaan voor het oog van de natie op zoek naar de liefde van hun leven. “Voor de romantiek, maar natuurlijk ook om te helpen de B&B draaiende te houden.”

Op de meest romantische plekken volgen we de zoektocht van de eigenaren en hun liefdeskandidaten. “En dat brengt mooie, romantische, maar ook grappige en soms pijnlijke situaties met zich mee.”

Art reageert

Art Rooijakkers vindt het enorm leuk. “Soms droom ik er ook wel eens van; een B&B beginnen in een zonnig Europees land. Maar om de stap echt te zetten, heb je lef en doorzettingsvermogen nodig. Dat hebben al onze zes eigenaren. En dat kunnen ze deze zomer ook zeker goed gebruiken, nu ze Nederlandse vrijgezellen over de vloer krijgen.”

“Dat levert mooie, grappige en bijzondere ontmoetingen op die -wie weet- tot liefde leiden. Een zoektocht die ik met veel plezier presenteer.”

12 juli

B&B Vol Liefde, een productie van Blue Circle, is vanaf 12 juli elke maandag tot en met donderdag te zien, om 20.30 uur op RTL 4. Op de vrijdagen worden hoogtepunten van The Voice uitgezonden.

De deelnemers van B&B Vol Liefde worden op een later moment bekend gemaakt.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen