Boze tongen klappen uit de school: ‘Lil’ Kleine is extreem gierig’

Lil’ Kleine is behoorlijk het haasje na de vermeende mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. Meerdere insiders klappen via roddelkanalen uit de school om zijn ware aard aan het licht te brengen.

Jaimie Vaes en Lil' Kleine © Instagram

Het bekende showbizzkanaal Juice Channel, dat wordt gevolgd door BN’ers als Airen Mylene, Patty Brard en Justine Marcella, laat behoorlijk wat ‘ingewijden’ aan het woord over de rapper. Niet alleen komen agressieve incidenten tussen Lil’ Kleine en Jamie Vaes aan bod, maar ook een kant die we nog niet van de rapper kennen: hij zou enorm gierig zijn.

Boodschappengeld

Lil’ Kleine, die eigenlijk Jorik Scholten heet, houdt de hand behoorlijk op de knip, vooral als het zijn vriendin betreft. “Zij kan helemaal niks zonder Jorik. Ze heeft geen eigen rekening of een eigen pinpas”, aldus de ingewijde. “Voor boodschappen krijgt ze contant af en toe 60 euro mee. Ik heb een keer 30 euro bijgepind voor haar.”

Voor de verjaardag van hun kind Lío zou Lil’ Kleine haar de opdracht hebben gegeven om alles te organiseren voor maximaal 2.000 euro. “Met dat budget moest ze heel zijn verjaardag zien te regelen: kleding, catering, locatie etc. Je kan je voorstellen: dat is haast niet haalbaar. Dus ze was over het budget heen gegaan, hij werd die dag heel boos op haar.”

Die budgetoverschrijding maakte Lil’ Kleine naar verluidt pislink. “Ze moest alles terugbetalen, zei hij. ‘Ik had beter een slaaf kunnen nemen’, etc.”

‘Hij is mégagierig’

Ook voor zijn eigen verjaardag zou Lil’ Kleine op de kleintjes letten. “Alle vrienden van Jorik weten dat hij mégagierig is. Ook met zijn eigen verjaardag bijvoorbeeld, hij betaalt het eerste rondje en de rest moeten de gasten zelf betalen. Letterlijk alles daar is voor de show!”

Een andere insider herkent dat: “Hij ging met ons altijd op de VIP in Ibiza, en bestelde hij altijd flessen champagne. Tot de rekening kwam! ‘Ja, moet even bellen.’ Na de tweede keer hebben we hem gepakt en verteld hoe en wat. Vies mannetje.”

Goedkope wijn

Een andere anekdote: “Ja klopt, hij is heel gierig en dit is al algemeen bekend in zijn kring. Hij doet alles voor het oog, vorig jaar ging hij barbecuën met zijn vrienden, gewoon thuis. Er was een hele dure fles wijn en duur vlees. Toen heeft hij dat allemaal verdeeld over zijn vrienden, en Jaimie werd overgeslagen, en kreeg een wat goedkopere fles wijn.”

“Hij wordt vaak boos op Jaimie als hij bijvoorbeeld wil opscheppen over iets en zij dan daar niet in mee speelt. Ook tijdens etentjes wil hij vaak niet betalen, hij vindt dat mensen hem dankbaar moeten zijn dat hij tijd met hun spendeert.”

Fooi

Een uit de school klappende uitsmijter zegt: “Hahaha ik heb nog een mooie over Jorik: ik stond een tijdje bij een club in Amsterdam als beveiliger. Wilde hij fooi geven, had-ie alleen maar een briefje van 20, vroeg-ie of ik 15 euro terug had. Ik zei: hoeft niet, blijkbaar heb je dat geld hard nodig.”

Een ander: “Zo geen verrassing dit. Heb jaren bij zijn vaste club voor een avondje uit in Amsterdam gewerkt en deze man ‘kocht elke avond zoooveel flessen’, eindstand staan al die flessen wekenlang in onze koelkast om weer opnieuw tevoorschijn gehaald te worden als ‘nieuwe flessen’ bij een ander avondje uit.”

En: “Ik ken ook iemand die bij Okura werkte en toen hij daar ‘woonde’ ging hij ook altijd moeilijk doen toen de rekening kwam, omdat hij ‘het altijd op Insta zette en dus gratis reclame maakte’. En soms liep ie ook gewoon weg zonder te betalen voor het eten en drank.”

Ruzie om rekening

De uitspraken van deze insiders staan niet op zichzelf. Vlak voor de mishandelingsrel rondom Lil’ Kleine publiceerde tijdschrift Weekend nog een hele fotoserie waarop te zien is hoe de rapper in een strandtent op Ibiza protesteert tegen de hoge rekening.

De Weekend: “Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie doen vaak alsof het geld niet opkan als ze foto’s van hun decadente reisjes naar het buitenland delen op hun sociale media. Maar deze week bleek op het strand van Ibiza tóch dat de rapper, in tegenstelling tot wat iedereen denkt, wel degelijk op de kleintjes let.”

“Toen na en ontspannen dagje strand de rekening kwam, ontstond een felle discussie met het personeel over niet-genoten consumpties die wél op de bon stonden. Lil’ Kleine liet zelfs de manager van het etablissement naar zijn strandbedje komen om verhaal te halen. Na enig geharrewar werd de rekening alsnog betaald.”

Juice Channel

Alle verhalen van de uit de school klappende insiders kunt u zien op Juice Channel.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Lil' Kleine zijn imagocrisis weer te boven komt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen