Caroline van der Plas en Sylvana Simons leggen mediaruzie bij

Caroline van der Plas en Sylvana Simons hebben hun mediaruzie die ontstond in de talkshow van Eva Jinek bijgelegd. De twee dames hebben met elkaar lopen ginnegappen in de Tweede Kamer.

Sylvana Simons en Caroline van der Plas © Jinek

Kamerboerin Caroline van der Plas en de Duivendrechtse diva Sylvana Simons raakten medio maart met elkaar in de clinch bij Jinek. Caroline vond dat Sylvana zich niet constructief gedroeg en verweet haar alleen maar haar eigen kleine doelgroep te vertegenwoordigen. “Je bent heel erg op dat superlinkse.”

Pais en vree

Na het gekibbel bij Jinek ontstond er een heuse Kamer-oorlog tussen beide dames en daar begon ook de buitenwacht zich mee te bemoeien. Zo riep Wilfred Genee dat het Sylvana-kamp Caroline wel héél erg aanpakte. Drie maanden later is alles gelukkig weer pais en vree tussen de twee.

Sylvana heeft in de Tweede Kamer een motie van Caroline gesteund. “Nu we gaan stemmen over een aantal moties, waaronder die van mevrouw Van der Plas waarin zij verzoekt of wij zonnestudio’s gelijk kunnen behandelen aan sportscholen zodat die ook weer open kunnen, leek mij dit een gepast moment om mevrouw van der Plas er nog eens van te vergewissen dat – ook al heb ik zelf niet de behoefte om heel vaak een zonnestudio te bezoeken – ik toch voor uw motie zal stemmen, omdat ik er nu eenmaal voor álle Nederlanders ben.”

Beetje humor

Dit is een handreiking aan Caroline, laat Sylvana blijken op Twitter. “Omdat we met een beetje humor af en toe veel verder komen, toch Caroline?!

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Op wie zou u eerder stemmen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen