Luuk Ikink: ‘Rachel Hazes ontwijkt inhoudelijke kritiek Angela de Jong’

Luuk Ikink vindt de lange brief van Rachel Hazes aan haar criticaster Angela de Jong een beetje makkelijk. De kettingrokende weduwe gaat namelijk niet in op de inhoudelijke kritiek, zegt hij.

Rachel Hazes en Luuk Ikink © Nick van Ormondt (l), RTL (r)

Angela de Jong heeft de Hazesjes in een meedogenloze column uitgelegd waarom ze zoveel negatieve reacties oproepen. Heel erg sympathiek natuurlijk, want dan kunnen ze er wat aan doen (namelijk niet continu de media opzoeken), maar daar denkt Rachel Hazes anders over. Die is echt compléét over de zeik.

Zwaar overdreven

Rachel heeft in een lange brief teruggeslagen naar Angela, maar heel overtuigend is het niet, vindt RTL Boulevard-ster Luuk Ikink. Hij wijst erop dat de moeder van André Hazes jr. nauwelijks inhoudelijk reageert op wat Angela vindt en alleen wat dingen roept over de vorm waarmee ze dat doet.

De 51-jarige Rachel hoopte het volk mee te krijgen door erop te wijzen dat Angela in haar column grapjes heeft gemaakt over uiterlijkheden, zoals Rachels onnatuurlijk zongebruinde gezicht en Sarah van Soelens neplippen. Maar Luuk vindt dat zwaar overdreven.

‘Zoveel zegt Angela niet’

Luuk: “Ze bijt flink van zich af op Instagram. Ik moet zeggen: ik vind het zelf wel een tikkie overdreven, want zóveel wordt er ook weer niet gezegd over het uiterlijk. Het gaat dan over de gebruinde huid van Rachel Hazes en dat ze naar de zonnebank is geweest.”

Zo erg is Angela’s column helemaal niet, aldus Luuk. “Maar goed, ik kan me ook wel voorstellen dat ze er een beetje zat van is en dacht: ik ga even flink van me afbijten. Dat heeft ze nu gedaan.”

Geen inhoudelijke reactie

Het valt Luuk op dat Rachel helemaal niet inhoudelijk reageert. “Inhoudelijk gaat ze niet helemaal lekker in op die column, want het ging uiteindelijk om het feit dat zij zich als familie Hazes zijnde enorm naar voren drukken en daar heeft Angela de Jong dan heel veel commentaar op. Daar ging dan de brief van Rachel uiteindelijk niet over.”

Hij vervolgt: “Wat wel interessant is, is dat Angela langs mag komen bij de theewinkel van Rachel om daar even lekker te gaan kletsen enzo. We hebben Angela vandaag even om een reactie gevraagd en die zegt: ‘Ik heb wel genoeg gezegd hierover, dus dat hoeft niet.'”

Theeonderonsje

Een theeonderonsje tussen Angela en Rachel lijkt er niet te komen. “We hebben Rachel nog even gesproken en ook die is nu druk. Iedereen vliegt wel weer een klein beetje uit elkaar, maar het was wel even een interessant en pittig ruzietje.”

En is Angela ervoor te porren? “Ik denk het niet. Ik denk niet dat zij daar langsgaat.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen