Lil’ Kleine echt de klos: uitgejoeld onder ‘stoere’ Instagram-posts

Lil’ Kleine wist zijn doelgroep lange tijd jaloers te maken met een stoer Instagram-leven vol mooie vrouwen, patserauto’s en dure flesse wijn. Maar ook zijn eigen doelgroep is er nu helemaal klaar mee.

Lil' Kleine op Instagram © Instagram

Jorik Scholten, zoals Lil’ Kleine eigenlijk heet, plaatste gisterenavond een foto waarop hij poseert in het 4-sterrenhotel Jakarta, op het Java-eiland in Amsterdam. “Zorg ervoor dat dit je droom is 🏆”, zegt de dikdoenerige rapper, die deze week werd ontmaskerd als de gierigste beroemdheid van het land.

Bloedspetter

Die boodschap van Lil’ Kleine aan zijn fans wordt nogal cynisch beantwoord door zijn volgers, en bepaald niet alleen zijn vrouwelijke volgers. Zij zijn helemaal klaar met de rapper sinds de vermeende mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. “Mijn droom is niet om me vrouw te slaan”, zegt Reggie. En Sam: “Zit er een bloedspetter op het raam?”

Appie bedenkt zijn eigen onderschrift bij de foto. “Wanneer je je vriendin hebt mishandeld en ze is eindelijk stil.” En ook Mojo heeft geen goed woord over voor Kleine: “Een vrouw mishandelen zal nooit m’n droom zijn. Nee bedankt L°l Kleine.”

Lil’ Gierigaard

Anderen lachen juist weer om Lil’ Kleine’s dikdoenerij nu hij is ontmaskerd als gierigaard. “Skeere man, je pakt nooit bonnen zoals je zegt in je nummers”, zegt iemand. En Floyd: “Zorg ervoor dat je niet gierig moet zijn.”

Roos vindt dat Lil’ Kleine een toontje lager moet zingen: “Ongelofelijk dat hij zich nu nog op deze manier profileert…..Misschien een oprecht bericht sturen waardoor hij zijn excuses maakt naar zijn Insta-vrienden toe wat er is gebeurd op Ibiza?”

Ruzie

Het lijkt er overigens op dat Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes wéér ruzie hebben. Showbizzwatchers houden hun volgerpagina’s op Instagram goed in de gaten sinds de nacht van de vermeende mishandeling. De twee ontvolgen elkaar namelijk altijd op Instagram als ze ruzie hebben.

Het was gisteren ook weer raak op de verjaardag van hun zoontje Lío. “Het is weer zo verrrrrr! Ik snap niet waarom ik dit eigenlijk nog deel”, zegt showbizzkenner FawryNotSawry. “Ik wil echt een keer die vrienden spreken die erbij zijn! Hoe kan je nou ruzie maken op een kinderverjaardag?”

Instagram

De Instagram-post van Lil’ Kleine en de ontelbare negatieve reacties:

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen