‘Lil’ Kleine en Jaimie Vaes: huiselijk geweld of een SM-relatie?’

Het is een beetje voorbarig om te roepen dat Lil’ Kleine zijn verloofde Jaimie Vaes heeft mishandeld. Voor hetzelfde geld betreft het gewoon een pittige SM-relatie, zegt Guido den Aantrekker.

Jaimie Vaes en Lil' Kleine © Instagram

Het gaat volgens Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker wel heel ver dat radiozender FunX heeft besloten om voorlopig geen muziek meer te draaien van Lil’ Kleine. “Ik vind dat eigenlijk een heel rare kwestie als je nagaat dat die zaak officieel geseponeerd is. Dat betekent dat er geen bewijs is”, zegt hij in Shownieuws.

Mosterd na de maaltijd

Er is geen bewijs in deze zaak omdat Jaimie haar aangifte zou hebben ingetrokken. “Dat lijkt voor de hand liggend. Maar als een rechter zegt dat er feitelijk niets aan de hand is, moet je dan alsnog als mosterd na de maaltijd als zender gaan zeggen dat je zijn muziek niet meer gaat draaien? Het is niet bewezen. Ik vind dat vreemd”, zegt Guido.

Het is volgens Guido ‘politiek correct gedoe’. Zijn collega Albert Verlinde daarop: “Als het politiek correct gedoe is, dan vind ik het in elk geval prettig dat het gebeurt. Ik vind het eigenlijk veel erger dat mensen op dit moment hun mond dichthouden.”

Zware SM-relatie

Met die uitspraak zegt Albert dat er inderdaad sprake is geweest van huiselijk geweld en dat is een beetje voorbarig, vindt Guido. “Je weet niet wat er gebeurd is, hè?”

Misschien is er wel iets heel anders aan de hand, aldus de bladenbobo. “Er is geen aangifte gedaan. Het zou toch ook zomaar kunnen zijn – mijn fantasie wordt nu wat wilder – dat die twee een zware SM-relatie hebben? Dat kan natuurlijk.”

Agressie

Onzin, zegt Albert. “Dat is het niet. Nou ja, SM weet ik niet, want ik ben niet in de slaapkamer geweest. Wat ik wél weet en waar ik van de week een ooggetuigeverslag van gekregen heb, is dat er voorafgaand aan dit hele verhaal een enorme ruzie geweest is met flessen die over het balkon gegooid werden en glazen en geschreeuwd.”

“Dus dat er iets gebeurd is, mag wel duidelijk zijn. En de Guardia Civil gaat echt niet zomaar een hotel uitkammen om te vinden waar iemand zit.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen