Harm Edens en Henk Krol vechten om reanimatie Villa Felderhof

De volgende BN’er die Villa Felderhof wil reanimeren dient zich aan. Niet alleen Henk Krol probeert de vroegere talkshow van Rik Felderhof nieuw leven in te blazen, maar ook Harm Edens.

Henk Krol en Harm Edens © NPO

Henk Krol is een Bed & Breakfast begonnen in Brabant en ziet zichzelf nu als de ideale kandidaat voor een Villa Felderhof-achtig programma. Hij werkt al aan het format, riep de gevallen politicus deze week. “De opzet is een soort Villa Felderhof. Die plannen zijn we nu aan het uitwerken, daar gaan jullie later meer over horen.”

Harm wil ook eigen Villa

Het lijkt er echter op dat Henk pittige concurrentie krijgt en wel van Harm Edens. De doorgewinterde tv-maker debuteerde gisteren nog met de revival van Tien voor Taal op SBS 6 en scoorde daarmee een miljoen kijkers, een erg mooie score voor die zender. Hij staat dus in een gunstig daglicht bij de tv-bazen.

Harm ziet een eigen tv-villa wel zitten. “Ik zou zelf wel Villa Felderhof willen maken. Villa Harm, maar dan op mijn manier. Misschien wel op een klein duplex-flatje in Purmerend ofzo. Als de mensen maar leuk zijn, denk ik altijd maar”, vertelt hij in gesprek met NPO Radio 2.

Sidney Smeets

Wie zou hij willen uitnodigen? “Politici of Sidney Smeets. Die moet toch wel even een diepte-interview doen nu. Gewoon goede mensen bij elkaar zetten. Je had daar de prachtigste combinaties.”

Zelf zat Harm ook ooit in Villa Felderhof. “Ik was er zelf ooit te gast met Laetitia Griffith. We sprongen onbevangen het zwembad in, want het was 40 graden en toen zei de crew: ‘Wat gek, niemand sprong ooit het zwembad in, behalve Majoor Bosshardt en Herman Brood.'”

Gek op oude titels

“Het was helemaal not done om in je zwembroek door het beeld heen te rennen”, herinnert Harm zich. “Iedereen komt er toch met zijn eigen ding. Dat is het leuke aan oude titels.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zowel Harm Edens als Henk Krol willen Villa Felderhof reanimeren. Wie ziet u liever als gastheer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen