‘André Hazes jr. en Sarah van Soelen kicken op doodsbedreigingen’

RUMAG-presentator René Watzema denkt dat André Hazes jr. en Sarah van Soelen kicken op de zogenaamde doodsbedreigingen die ze hebben gekregen. Zo krijgen ze weer wat aandacht, stelt hij.

André Hazes jr. en René Watzema © RTL, YouTube

André Hazes jr. haalde vorige week alle media door te roepen dat zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen en hij ‘dag en nacht‘ beveiligd moesten worden, nadat het nieuws over hun relatie uitlekte. Veel mensen vinden de manier waarop hij omgaat met de moeder van zijn kind, Monique Westenberg, namelijk schandalig.

‘Ze kicken hierop!’

René Watzema denkt dat André en Sarah het helemaal niet zo erg vinden. “Ik denk dat ze hier op kicken. Ik denk dat ze dit fantástisch vinden”, zegt hij in het programma RoddelLoog.

Co-host FawryNotSawry is iets genuanceerder. “Ik denk dat Sarah en André natuurlijk genieten van de aandacht, want daar houden ze van, maar ik denk – we zijn allemaal mensen en hebben allemaal gevoelens – dat als je met de dood bedreigd wordt…”

‘Elke BN’er bedreigd!’

René gelooft helemaal niet dat de bedreigingen zo ernstig waren. Hij wijst erop dat bijna alle BN’ers tegenwoordig roepen dat ze met de dood worden bedreigd. “Met de dood bedreigen is natuurlijk allemaal heel heftig, maar ik heb André horen zeggen: ‘Als ik dit soort bedreigingen krijg, moet ik het serieus nemen en moet ik met beveiliging op straat.'”

“Terwijl ik denk dat dit niet de eerste keer is dat hij doodsbedreigingen krijgt. Dat krijgt hij al jaar in jaar uit. Wij krijgen ook doodsbedreigingen en gaan ook niet ineens met beveiliging op straat lopen”, vervolgt hij.

Statement

André gebruikt dit gewoon om de publiciteit te halen, denkt René. “Als we allemaal moeten gaan reageren op alle doodsbedreigingen, dan hebben heel veel bekende mensen en influencers een probleem, want dan moeten ze allemaal met beveiliging op straat lopen. Ik denk dat het weer een statement is.”

Als zijn co-host even later vertelt dat André en Sarah met een documentaire komen, zegt hij: “Dat meen je niet? En we houden niet van de fame hoor, jongens. We kicken hier helemaal niet op! We zijn zo veel in de picture, dit willen wij niet meer! Weet je wat we doen? Een docu achteraan! Gaat het lekker jongens, hé?”

RoddelLoog

De nieuwste aflevering van RoddelLoog:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen