Na Chateau Meiland mogelijk ook B&B-soap met Henk Krol

Henk Krol is momenteel in gesprek over een eigen reallifesoap op televisie. Hierin zou zijn nieuwe leven als eigenaar van een bed and breakfast centraal staan, vertelt de gevallen politicus.

Henk Krol © Ranking the Stars

Eigenlijk dacht Henk Krol eraan om na zijn carrière als Tweede Kamerlid een bed and breakfast te beginnen in Zuid-Europa, maar hij heeft nu een gigantisch pand met vijftien kamers aangekocht vlakbij Eindhoven. En hoewel het pand niet zo mediageniek is als het chateau uit Chateau Meiland, krijgt ook Henk mogelijk een eigen tv-show.

Chateau Krol

Henk doet zijn onthulling vandaag in gesprek met De Telegraaf. “Nu we het toch over media hebben… ik ben benaderd door een televisieproductiemaatschappij die een reallifesoap wil opnemen in onze B&B.”

Waar moeten we dan aan denken? “Het is de bedoeling dat ik daar bekendheden ga ontvangen en interviewen. De opzet is een soort Villa Felderhof. Die plannen zijn we nu aan het uitwerken, daar gaan jullie later meer over horen.”

Henks huwelijk op tv

Mogelijk zal in de soap ook zijn eigen huwelijk te zien zijn, aldus Henk. “Dat is later dit jaar zeker, en misschien dus wel met de camera’s erbij in ons eigen hotel. Het is een prachtige locatie, waar zeker ook getrouwd kan worden. Er is zelfs een bruidssuite.”

Chateau Krol is al in trek bij de vakantieganger. “Jazeker, al heb ik tot nu de locatie geheimgehouden. Maar we hebben nu al een hele waslijst met mensen die graag bij ons willen komen logeren.”

Fragment

Henk Krol vertelde vanochtend ook over de tv-plannen in Goedemorgen Nederland:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u een reallifesoap over Henk Krol leuk vinden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen