Sarah van Soelen in persverklaring: ‘André Hazes jr. géén alcoholist’

Sarah van Soelen maakt direct korte metten met de suggestie dat André Hazes jr. misschien wel haar ondergang wordt, omdat hij alcoholist zou zijn. “Dré is geen heftige drinker”, zegt ze in een verklaring.

Sarah van Soelen en André Hazes jr. © Instagram

De relatie van André Hazes jr. en Sarah van Soelen wordt met enige ernst besproken in de nieuwste aflevering van de online showrubriek RoddelLoog. Volgens showdeskundige FawryNotSawry dreigt voor Sarah een terugval in haar verslaving door een relatie aan te knopen met André. “Hij is een alcoholist.”

Zorgen om Sarah

Het is geen geheim dat Sarah tot anderhalf jaar geleden een cocaïne- en drankverslaving had. Sterker nog: ze heeft er vorige week samen met haar stiefvader een heel interview over gegeven aan de Story. “We zijn apetrots op Sarah. Ze is achttien maanden clean”, zei hij in het tijdschrift.

Fawry maakt zich zorgen over een terugval. “Zij heeft een cokeverslaving gehad en wel meerdere verslavingen, volgens mij ook een alcoholverslaving, en dan heb je dus een relatie met André. En André heeft natuurlijk wel bekend dat hij een alcoholist is. Hij houdt van een wijntje, hij houdt van een biertje en dat schuift hij ook niet onder stoelen of banken. Hoe combineer je dat?”

Juiste pad

René daarop: “Ze kan toch wel gewoon een drankje drinken? Als ze maar van die witte poeder afblijft.”

Fawry: “Ik vraag me af of het wel een goede combi is en of je wel van de alcohol en drugs af kan blijven als jouw vriend ook gewoon veel zuipt. Denk je dat Sarah clean kan blijven zolang André gewoon nog veel drinkt? Ik weet niet of André ook nog drugs gebruikt. Ik hoop wel dat Sarah op het juiste pad blijft.”

René: “Ik ga er niet vanuit dat André haar ondergang wordt.”

Sarah reageert

Sarah reageert nu op deze uitzending. Ze laat in een persverklaring weten: “Dré is geen heftige drinker en drinkt af en toe een biertje of een wijntje. Ik laat hem daar ook [vrij] in want mijn probleem is niet die van hem. Hij respecteert me en houdt volledig rekening met me als het niet gaat.”

Ze vervolgt: “Ik kan er zelf heel goed mee omgaan, als het gaat om mensen om mij heen die drinken. Ik ben een hele sterke meid haha! Dus geen paniek, ik ga niet door Dré aan de drank of drugs, dat hoofdstuk is afgesloten. En om te benadrukken” Dré zou er alles aan doen dat ik ook NIET meer ga drinken of gebruiken! Wil het graag ook hierbij laten.”

RoddelLoog

De nieuwste aflevering van de RoddelLoog:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u ervan dat Sarah van Soelen met haar vader een interview heeft gegeven aan Story over haar verslavingen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen