André Hazes jr. wekt verbazing met mediapauze: ‘Nederland uitgevlucht’

De plotselinge mediapauze van André Hazes jr. werpt direct zijn vruchten af: de berichtgeving over de geplaagde volkszanger neemt drastisch af. Waar hangt hij uit? “Hij is gespot in het vliegtuig.”

André Hazes jr. © Instagram

André Hazes jr. lag de afgelopen weken enorm onder vuur vanwege het etaleren van zijn nieuwe leven, terwijl zijn ex en de moeder van zijn kind thuis de scherven opraapt. Vriend en vijand raadden André aan om zich even koest te houden op Instagram en daar heeft de volkszanger nu onaangekondigd en onverwacht gehoor aan gegeven.

Media verbaasd

Het is vandaag de elfde dag dat André niets heeft geplaatst op Instagram en die mediastilte wekt bij meerdere media verbazing op. “André houdt ervan om zijn leven te etaleren op Instagram”, schrijft weekblad Story verbaasd. “Hij deelt ook niks via Instagram Stories, terwijl hij normaal de hele dag door foto’s en video’s uploadt.”

En de LINDA.: “Het is verdacht stil op het Instagram-account van André Hazes. Het lijkt erop dat André zich tóch iets van de bakken kritiek aantrekt, want normaal gesproken plaatst hij veel frequenter.”

Dankzij Humberto?

Er wordt veel gespeculeerd over de reden van André’s plotselinge mediastilte. Wie heeft hem ertoe aangezet? Is zijn management tot het inzicht gekomen? Of was het toch het advies van Frank Dane? Of het meedogenloze interview bij Humberto Tan?

Het panel van AD’s mediapodcast denkt het laatste. Zij denken dat het interview bij Humberto ‘gewerkt’ heeft. De talkshowhost legde André behoorlijk op de pijnbank en confronteerde hem met zijn aandachtstrekkerij.

Naar Spanje

Yvonne Coldeweijer, die als Alberta Verlinde furore maakt als showbizzwatcher, heeft vernomen dat André ons land ontvlucht is. “Een spion heeft André in het vliegtuig naar Spanje gespot (hij vloog op Alicante). Tot wanneer zal hij deze mediastilte volhouden?”, vraagt ze zich af.

De meeste volgers van Yvonne denken dat André het niet langer dan een paar dagen volhoudt. Dat zou natuurlijk funest zijn: André is erbij gebaat om zeker een paar maanden uit de publiciteit te verdwijnen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Verbreekt André Hazes jr. zijn mediapauze voor het eind van deze week?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen