Johan Derksen haalt uit naar Lil’ Kleine en André Hazes jr.

Johan Derksen heeft gisteren in zijn programma De Oranjezomer keihard uitgehaald naar de omstreden BN’ers Lil’ Kleine en André Hazes jr. De eerste vindt hij een ‘klootzak’, de tweede ‘op hol geslagen’.

Lil' Kleine, Johan Derksen en André Hazes jr. © Instagram, SBS, RTL

Lil’ Kleine en André Hazes jr. zijn de afgelopen maand behoorlijk negatief in het nieuws geweest en dat is ook Johan Derksen niet ontgaan. Hij vindt beide artiesten héél erg vervelend. “Ik lees de kranten en dan lees ik de koppen en kijk ik de foto’s en dan denk ik: weer die Lil’ Kleine. En die André Hazes jr. is ook niet bij te houden, weet je wel.”

Klootzak

Vanwege de vermeende mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes wordt Lil’ Kleine zeer kritisch gevolgd in de media. “Ik zag dat op de Privé-pagina’s, maar het interesseert me niet zoveel dat ik het lees. Als dat meisje wat er als een mooi meisje uitziet bij die klootzak blijft, dan is dat heel dom en naïef natuurlijk.”

Jaimie moet gewoon bij hem weg, vindt Johan. “Je laat je als vrouw natuurlijk niet in elkaar meppen door zo’n piepeltje. Ik weet ook helemaal niet wat hij doet. Ik zie dan wel eens dingetjes van hem in de krant en dan denk ik: als je een vrouw bent met vol verstand, dan zet je hem meteen buiten de deur.”

‘André, hou je bek!’

En André moet gewoon zijn waffel houden, meent Johan. “Is er nou niemand in zijn omgeving die zegt: ‘Nu hou je een maand je bek en je gaat niet met vreemde wijven en niet met dames op een feest dat de dame haar slipje op de enkels heeft hangen.’ Dat soort eenvoudige dingen, weet je wel? Die jongen is zijn eigen carrière volledig aan het afbreken.”

“We hebben hem ook wel eens hier gehad. In principe is het helemaal niet zo’n onaardige jongen, maar hij is op hol geslagen, hè? Wij zijn door onze successen toch ook niet op hol geslagen?”

Fragment

Johan Derksen adviseert vriendin Lil’ Kleine:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Johan Derksen gelijk? Is André Hazes jr. zijn eigen carrière aan het afbreken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen