André Hazes jr. zwicht voor kritiek, last Instagram-pauze in

André Hazes jr. heeft al tien dagen geen nieuwe foto geplaatst op Instagram, terwijl hij daar normaal gesproken dag in dag uit zijn hele leven etaleert. Hij lijkt daarmee te zwichten voor alle kritiek.

Sarah van Soelen en Monique Westenberg © RTL Boulevard

Nog nooit in zijn carrière had André Hazes jr. zó’n diepe imagocrisis als nu. Vriend en vijand zijn het erover eens dat het niet bepaald chic is om je nieuwe leven met je nieuwe vriendin zó te etaleren, terwijl hij zijn ex Monique Westenberg thuis laat zitten met hun kind. De ex die hij een paar maanden geleden nog ten huwelijk vroeg.

Mediapauze

Van alle kanten werd André geadviseerd om een mediapauze in te lassen, zelfs door zijn goede vriend Frank Dane. Hij vroeg hem anderhalve week geleden waarom hij niet gewoon een halfjaartje stopt. “Aan de ene kant wil je dat wel, maar aan de andere kant heb je ook gewoon deals lopen, dus je moet dingen doen en je moet dingen posten”, antwoordde hij.

Een saillant detail is dat Frank tijdens datzelfde radio-interview aankondigde dat André vast gast in zijn show wordt: elke ochtend nadat Oranje heeft gespeeld, zou hij in de 538-studio zijn single komen zingen. Het leidde tot een storm aan kritiek van luisteraars. Vanochtend, de ochtend na het openingsduel van Oranje, zat André niet in de show.

Al tien dagen stilte

Sterker nog: André heeft al tien dagen geen nieuw bericht geplaatst op Instagram en dat is dit jaar nog niet eerder voorgekomen. Zijn laatste foto was die van zijn bezoek aan de Radio 538-studio, tien dagen geleden. Het lijkt erop dat hij eieren voor zijn geld kiest en toch even de publiciteit mijdt.

Criticus Yvonne Coldeweijer, die als Alberta Verlinde furore maakt als showbizzverslaggever, juicht dat toe. “Ik ben zeer content met de socialmediabreak van André at the moment. Heerlijk weekendje zo, niks te klagen…”

Instagram

De laatste Instagram-post van André:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. zal door zijn mediapauze minder in de publiciteit komen. Een goede zaak?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen