André Hazes jr. houdt vast aan gouden microfoon: ‘Zó arrogant’

André Hazes jr. houdt ondanks alle kritiek vast aan het optreden met een gouden microfoon. Hij verscheen er maandagavond ook mee in de talkshow van Humberto Tan. “Het is echt zó arrogant.”

André Hazes jr. © Humberto

Twee weken geleden barstte er een kleine socialmediastorm los toen André Hazes jr. tijdens het concert van The Streamers optrad met een gouden microfoon. “Want er is maar één man die natuurlijk in Rotterdam een gouden microfoon mag hebben in de Kuip: Lee Towers”, legde Lex Uiting uit in RTL Boulevard.

‘Zó arrogant’

En nu is er wéér kritiek op die gouden microfoon. André trad er maandag namelijk ook mee op in de talkshow van Humberto Tan en dat wekt ergernis op bij Yvonne Coldeweijer, die als Alberta Verlinde furore maakt als showbizzcommentator. Ze slachtte André eerder deze week al af en doet daar nu nog een schepje bovenop.

Het is volgens Yvonne enorme egotripperij dat André ook bij Humberto gewoon met zijn gouden microfoon stond. “Ik vind het zó arrogant. Als je een gouden microfoon hebt plaats je je echt boven de anderen, dat kun je niet doen. Dat is echt arrogant”, zegt ze.

Overschatting

André overschat zichzelf schromelijk, meent Yvonne. “Het is al helemaal een beetje awkward als je ook niet de beste zanger bent die erbij zit en ook niet de Top 40-hits ofzo hebt om een gouden microfoon te dragen. Je vindt jezelf dan ook zo’n superster, weet je wel. Nee, dat kan echt niet.”

Zelf geniet André vooral van het feit dat hij weer kán optreden. De afgelopen anderhalf jaar heeft hij niet veel gedaan. “Ik was vader en voor de rest was ik eigenlijk niet zo veel”, klaagde hij maandag in Boulevard.

Huiliehuilie

Yvonne vindt die uitspraak not done. “Wat klinkt dit eigenlijk gewoon ondankbaar. ‘Ja, ik was vader, maar verder was ik helemaal niks.’ En zelfs als vader faal je ook nog eens! Ik weet niet, ligt het aan mij? Ik ben zo achterdochtig, maar ik hoor bij hem overal een soort van ondertonen van klaag, huiliehuilie, ondankbaarheid en oh, wat ben ik zielig.”

En wat vindt ze van zijn reactie op de ‘haatcolumn’ van Angela de Jong? “Hij gaat het even aan ons uitleggen. Van: ‘Zij wordt hiervoor betaald! Het komt niet omdat ik een heel onoprecht snotjong ben! Nee! Het is omdat zij hiervoor betaald wordt! Het is gewoon haar baan!'”, verzucht Yvonne.

Yvonne reageert

Yvonne reageert hier op André.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen