Anna Nooshin denkt dat mensen haar dom vinden door stoute fotoshoots

Anna Nooshin denkt dat mensen haar zo dom vinden vanwege de vele stoute fotoshoots die ze heeft gedaan. Zo stond ze een keertje te tongen met Monica Geuze op de cover van de LINDA.meiden.

De 34-jarige Anna Nooshin heeft ondanks haar domme imago geen spijt van die fotoshoots. Over die met Monica Geuze, zegt ze op Instagram: “Het was echt een van de allerleukste shoots die ik ooit heb gedaan en zoiets zou ik nog wel willen doen. Ik blijf het empowering vinden om dat als vrouw zelf te bepalen.”

Domme imago

Wat bedoelt ze daarmee? “Dit soort shoots te doen en nog steeds een baas te zijn op de werkvloer en je business runnen. Het een sluit het andere niet uit, en ik heb soms het idee dat de maatschappij dat wel probeert te manifesteren. Zo van: ze heeft s°xy shoots gedaan dus ze zal wel dom zijn of niks kunnen. Not the case.”

Wat dat betreft zou Anna het graag nog eens doen. “Dus jaaa zoiets zou ik nog wel willen doen, maar dan wel helemaal geregisseerd zelf en met eigen team”, zegt ze. “Maar naakt never.”

Wat doet ze eigenlijk?

Gelukkig geeft Anna ook nog antwoord op de vraag wat ze eigenlijk voor werk doet. Dat weet namelijk bijna niemand. “Ahh leuke vraag dit. Ik vind het zelf ook altijd moeilijk uit te leggen zonder ‘opschepperig’ te klinken van kijk mij lekker veel doen. Maar je kunt mijn werk opsommen als een paar verschillende dingen.”

Eén daarvan is ‘online content maken’. “Dus Instagram- en YouTube-content enaf en toe presenteer ik iets op tv of doe ik masterclasses en lezingen voor bedrijven en scholen”, zegt ze. Verder heeft ze een Instagram-experience in Amsterdam en een eigen cosmeticalijn. “Dat maakt me elke dag blij.”

Verbeterpunten

Tot slot: hoe blijft Anna positief ondanks alle negativiteit in de media? “Heel eerlijk: dit is best moeilijk voor me. Klinkt k°t om te zeggen maar ik ben van nature niet megapositief of een optimist. Ik dramatiseer graag, ben een overdenker dus ik bedenk situaties die er helemaal niet zijn en krijg dan al megastress-gevoelens.”

“Dus positief blijven is echt wel een dagelijks verbeterpuntje. Ik ben gewoon meer gewend dat dingen mis kunnen gaan dan goed, dus probeer mezelf altijd voor te bereiden op het slechtste.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u Anna Nooshin graag in een eigen tv-show?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen