Alberta Verlinde is André Hazes jr. echt helemaal zat: ‘Walg en kots’

Presentatrice Yvonne Coldeweijer, die onder de naam Alberta Verlinde een nieuwe roeping heeft gevonden als BN’er-watcher, is echt helemaal klaar met André Hazes jr. “Het is gewoon walg en kots.”

André Hazes jr. en Alberta Verlinde © RTL, YouTube

André Hazes jr. is behoorlijk de klos in de nieuwste video van Yvonne ‘it’s me Alberta Verlinde’ Coldeweijer, die showbizznieuws becommentarieert en daar onlangs ook RTL Boulevard mee haalde. Ze ontleedt in haar nieuwste video het veelbesproken interview van de volkszanger in de talkshow van Humberto Tan.

Schoonzoon Soelen

De ergernis van Yvonne begint al bij André’s pak, die hij van zijn schoonvader heeft geleend. “Hij heeft weer zo’n pak aan ook, hè? Echt hij weet het hè, dat we hem allemaal uitlachen omdat hij weer zijn schoonvader wil nadoen met dit pak? Hij weet het. Het is gewoon triest. Je mag best wel een keer een pak aan, we don’t care, maar dit is echt van: dit is mijn nieuwe alter-ego, schoonzoon Soelen.”

André denkt dat hij zo onder vuur ligt omdat mensen het onderscheid niet zouden kunnen maken tussen werk en privé. “Oh, wíj kunnen dat onderscheid niet meer maken?! (…) Weet je wat het is? Het gaat eigenlijk bijna nooit over jouw baan. Het gaat eigenlijk bijna altijd over de sh°t die jij uitvreet.”

‘Call a manager!’

Het hele punt is dat André juist altijd in de media is met zijn privésores, zegt Yvonne. “Wij vinden het allemaal niet erg als jij op tv bent om een liedje te zingen – liever niet – maar dat is jouw werk, dat snap ik ook. Maar jij bent alleen maar in de media met je privéleven en niet per ongeluk, maar je bent echt gewoon aan het flexen met je privéleven.”

Daar moet de volkszanger volgens haar echt mee stoppen. “Het is too much, man! Het is too much! I can’t deal with it anymore. Call a manager! Jij hebt echt begeleiding nodig, jij doet echt alles verkeerd. Hij heeft nul strategie en is op dit moment gewoon de meest bekende BN’er omdat hij zo gehaat wordt.”

Walg en kots

Het imago van André ligt aan puin. “Nu is het echt gewoon walg en kots. Dat heeft hij echt zelf gewoon opgefokt man. Je had gewoon echt veel discreter moeten zijn en met veel meer respect dan je nu hebt gedaan. Dat vinden de mensen dus om te kotsen. Je bent jezelf echt aan het opdringen. We vinden jou needy, we vinden jou cringe. Je hoeft je niet zo op te dringen aan ons. Je bent ook zó reaching met die schoonfamilie.”

Zelf verschuilt André zich nu achter zijn leeftijd. “Hij doet net of hij 16 is. Je bent gewoon een volwassen vent van 27 hoor. Je hebt een kind van 4. Probeer je je nou te verschuilen? Van: ik ben ook nog maar een puber! Je mag nu echt wel je verantwoordelijkheid nemen hoor. 27 is niet zo heel jong meer.”

Oninteger

Het stoort Yvonne enorm dat André vrouwen behandelt als een paar sokken die hij even draagt, in de wasmand gooit en even later weer aantrekt. “Hoe oninteger kun je zijn? Dit is het tegenovergestelde van integriteit. Je kan dit niet maken. Het is nog eens één ding om het bij een vrouw te doen, maar het is ook nog eens de moeder van je kind.”

Dat hij Monique Westenberg verlaat en er dan een heel circus van maakt met zijn nieuwe vriendin, gaat haar te ver. “Je hebt een kind van vier die je in de steek laat. Oké, it happens, het komt vaker voor. Ik vind je een l°llo daarvoor, maar áls je er dan voor kiest omdat je zó nodig je p°k achterna moet lopen, kun je dan alsjeblieft met discretie omgaan met het verloop van de situatie?”

Appelscha

Volgens André gaat hij gewoon goed om met Monique en krijgt hij ook koffie als hij haar bezoekt. “Ik heb wel eens een interview gelezen nadat hij haar had gedumpt voor Bridget. Daarin zei ze: ‘Hij kwam binnen om Dré te zien en dan bood ik hem een kop koffie aan, maar eigenlijk wilde ik het kopje gewoon naar zijn harses smijten.’ Hahaha. Ik denk dat dat nog steeds zo is. Echt respect voor deze vrouw hoor. Ik zou het niet kunnen om de schijn zo hoog te houden. Van binnen kookt zij, dat kan niet anders.”

Zelf denkt André dat het wel meevalt met de haat. “Hij denkt echt dat het 500 mensen zijn uit Appelscha. Hoe kun je zo weinig zelfbeeld hebben? Het is echt ongelooflijk. Denk je echt dat het 500 mensen zijn uit Appelscha? Ik ken eigenlijk niemand die hem niet uitkotst. Hoe kun je zo’n bord voor je kop hebben joh?”

Life of Yvonne

De YouTube-video van Yvonne Coldeweijer a.k.a. Alberta Verlinde:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen