André Hazes jr. houdt het niet meer vol: einde aan mediapauze

André Hazes jr. vindt het mooi geweest met zijn mediapauze. Na drie weken is hij weer volop aan het instagrammen geslagen. Hij deelde gisteren veel foto’s van zijn eerste grote optreden.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

De afgelopen maanden belandde André Hazes jr. in een imagocrisis van ongekende proporties. De mensen hadden er hun buik vol van hoe de volkszanger zijn nieuwe leven met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen etaleerde, terwijl hij de moeder van zijn kind – Monique Westenberg – vlak na hun verloving had gedumpt.

André staakt mediapauze

Het was zelfs zó erg dat zijn goede vriend Frank Dane hem op een gegeven moment adviseerde om een tijdje te stoppen met Instagram. Daar heeft André vervolgens gehoor aan gegeven: de afgelopen drie weken was het muisstil rondom de volkszanger. André plaatste niets meer op Instagram en daardoor was er nauwelijks nog berichtgeving over hem.

André houdt het echter niet meer vol: er is vannacht een einde gekomen aan zijn mediapauze. Hij plaatste volop foto’s op Instagram en in zijn ‘stories’ van zijn eerste grote optreden na de lockdown. “I’m back”, schrijft hij erbij. “Dankbaar om terug te mogen zijn op deze manier met de mensen van wie ik houd!”

Hartje voor Rachel

Achter de schermen plaatste André ook een foto met zijn moeder Rachel. “Proud son”, staat erbij, met daarachter het onvermijdelijke Instagram-hartje.

Rachel reageerde eerder deze week bij Radio 538 nog op de mediapauze van André. “Het is misschien ook wel goed dat hij even is uitgecheckt bij dat social media en steeds maar overal over post enzo”, zei Frank tegen haar.

Daarop zei Rachel: “Klopt, ik denk dat hij naar je geluisterd heeft, dus als ik volgende keer wat heb, dan bel ik jou Frank.”

‘Het gaat heel goed’

Het gaat heel goed met André, liet Rachel weten. “Heel goed, heel goed. Hij heeft het hartstikke naar zijn zin en ik blijf het zeggen: het is een heel leuke meid en ze hebben het helemaal leuk samen. André heeft rust in zijn ogen. Ja, ik ben heel blij.”

Frank: “Ah, als het maar goed met hem gaat, vind je niet?”

Rachel: “Precies, precies.”

Slippers

Helaas liet Frank de kans onbenut om ook Rachel een mediapauze te adviseren. Die zien we nu al de hele week overal opduiken om haar nieuwe Hazes-slippers, -badjassen en -sokken te promoten die ze bij de Lidl heeft uitgestald.

Volgens de Metro kotsen de Hazes-fans van de manier waarop Rachel continu geld verdient over de rug van André. “Wat wordt wijlen André Hazes commercieel uitgeknepen. Treurig! Triest! Ongekend! Ziekelijk!”, klinkt het bijvoorbeeld.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. is er drie weken tussenuit geweest. Kunt u nu weer wat Hazes-nieuws verdragen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen