Rachel Hazes oogst kritiek in RTL Boulevard: ‘Dit kan echt niet’

Rachel Hazes kwam gisteren even achter haar theekraam vandaan om wat nieuwe Hazes-merchandise te promoten voor de camera’s van Boulevard en Shownieuws. Het leidde in de studio tot wat kritiek.

Rachel Hazes © RTL Boulevard

Waar we momenteel bij de Kruidvat gouden Hazes-kettinkjes kunnen krijgen, lopen we straks bij de Lidl aan tegen nóg meer Hazes-meuk. “Er komt een hele uitgebreide lijn aan, waaronder kamerjassen, badlakens, koelboxen, slippers, t-shirtjes, sokken, een puzzel, een vlieger. Ik ben zelf helemaal weg van die kamerjas”, aldus Rachel bij Boulevard.

Sokken en slippers

Rachel die sokken en slippers promoot. Volstrékt oninteressant natuurlijk, maar toch zat ze ermee in zowel Boulevard als Shownieuws. Uiteraard kwamen beide programma’s op haar af om een leuke quote te scoren over Sarah van Soelen of liever: een sneer aan het adres van Monique Westenberg. Dat bleef helaas uit.

De verslaggevers kwamen dus nogal bekaaid terug op hun showbizzredacties, maar kennelijk is er verder zó weinig nieuws te melden dat Rachel en haar kamerjassen tóch maar de uitzending hebben gehaald.

Luuk Ikink klaagt

Luuk Ikink klaagde er na het item een beetje over. “Ik kan me gewoon geen week van RTL Boulevard herinneren waarin het níet gaat over André Hazes. Het is een soort olietanker en die dendert maar door. Er is elke keer wel weer wat nieuws en nu is er een enórme lijn aan spulletjes en vliegers en badjassen.”

Daar loopt Luuk zelf niet echt warm voor. “Ik zou het niet direct aantrekken”, aldus de presentator. Zijn collega Vivienne van den Assem loopt wél warm voor al die zwart-witte Hazes-merchandise. Zij sprak van ‘fantastische spullen’. Niet zo gek ook, want kleurlozer dan Vivienne vind je ze niet bij de televisie.

‘Dit kan echt niet’

Rachel kondigde tijdens haar pr-praatje ook nog aan dat er een lied is opgenomen ter ere van de zeventigste geboortedag van André Hazes. Het gaat om ‘Nog Steeds Heel Geliefd’, op de melodie van ‘Een Beetje Verliefd’. Daar werken artiesten als Xander de Buisonjé, Berget Lewis en Trijntje Oosterhuis aan mee.

Ongepast, vindt Boulevard-deskundige Eric de Munck het. “Ik vind dat nummer echt niet kunnen hoor. Dat vind ik net iets te veel. Het is zo’n klassieker. Ik had gewoon nee gezegd als ik Xander was geweest.”

‘Oh no…’

Daar is showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer het volledig mee eens: “Bij deze artiesten was duidelijk het geld op. Trijntje denkt: voor dat bedrag klap ik zelfs met André Hazes-slippers zolang als je maar wilt.”

En wat vindt ze van de nieuwe Hazes-merchandise? Die ‘fantastische’ slippertjes en kamerjassen? “Oh no…”

Fragment

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes die met Hazes-badjassen en -slippers komt. Moeten we dit nog aandacht geven op tv?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen