André Hazes jr. zwijgt alweer twee weken: ‘Hij pakt rust in Altea’

André Hazes jr. houdt zijn mediapauze langer vol dan de meeste mensen dachten: hij heeft alweer twee weken niets geplaatst op Instagram, een record. “Hij is momenteel in Altea”, zegt een insider.

André Hazes jr. © Instagram

De mediapauze van André Hazes jr. sorteert direct effect: na een langdurige Hazes-overdosis in de media, is het nu buitengewoon rustig rondom de volkszanger. Dat bewijst ook direct dat hij de hoeveelheid media-aandacht voor zijn persoon zelf in de hand heeft. Bijna volledig zelf in de hand zelfs.

André in Altea

Showdeskundige FawryNotSawry van Rumag TV heeft begrepen dat André en zijn vriendin Sarah van Soelen momenteel, net als hijzelf, in het Spaanse Altea zijn. “Lieverd, ze zitten in Altea. Om precies te zijn: de ouders van Sarah hebben daar een vakantiehuis in Altea Hills”, verklapt een insider aan hem.

André en Sarah waren in mei ook al in Altea. “Kijk maar op de Insta van Sarah. Op 20 en 21 mei zie je foto’s vanuit hun woning in Spanje. Ik weet dit omdat ik er ook een huis heb en ze daar heb gezien. Dit is toen ook stil gehouden, er werden alleen wat stories gepost vanuit de gym.”

Fawry ook in Altea

Fawry kijkt er van op dat André en Sarah momenteel in Altea zijn. “Naaah, wat onwijs gezellig! Ik zit ook in Altea! Sarah en André, waar blijft mijn uitnodiging??? Ik ben er tot zondag dus gezellig even meeten!”, aldus de showdeskundige.

Hij heeft zelfs een privéberichtje naar Sarah gestuurd: “Schat, ik zit ook Altea Hills! En je hebt niet eens mij uitgenodigd! Teleurstellend van je wijfie. We hebben hier een onwijs grote villa dus je kan ook hier langs komen! Altijd in voor een feestje en dan kan André mij eindelijk een keer ontmoeten! Zijn grote held!”

Sarah heeft niet geantwoord. “Sarah is niet zo enthousiast denk ik.”

‘Sarasoel wil wél in media!’

Waar André compleet stil is op Instagram, laat Sarah af en toe nog wél wat selfies zin. Gisteren was de arm van André te zien in haar Instagram-stories.

Geestig, vindt showdeskundige Yvonne Coldeweijer: “Sarasoel denkt: maar ik wil WEL die media-aandacht!! Hallo waarom heb ik anders een relatie met deze druif!

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Sarah van Soelen baalt van de mediapauze van André Hazes jr.?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen