Wilfred Genee eens met kritiek Angela de Jong op André Hazes jr.

Wilfred Genee kan zich goed vinden in de keiharde column die Angela de Jong heeft geschreven over André Hazes jr. Hij vindt dat de zanger eens moet leren om rekening te houden met andere mensen.

André Hazes jr. en Wilfred Genee © RTL, SBS

De imagocrisis van André Hazes jr. wordt groter en groter. Vlak voor het weekend kreeg hij zelfs de invloedrijke AD-opiniediva Angela de Jong over zich heen. Ze maakte korte metten met de volkszanger, die wordt gehekeld vanwege zijn omgang met vrouwen en zijn drang om continu in de publiciteit te verschijnen.

Wilfred steunt Angela

Wilfred Genee steunt Angela volledig. “Het klopt toch wel een beetje wat zij zegt? Guido den Aantrekker zegt dat het een hartstikke leuke en eerlijke jongen is. Dat zal hij absoluut zijn, maar dat wil toch niet zeggen dat je geen rekening hoeft te houden met andere mensen? Zo moeilijk is dat toch niet om zo nu en dan even rekening te houden met elkaar?”

Sidekick Niels van Baarlen: “Aan de andere kant: als je het niet wil weten en niet wil zien, dan volg je ze niet, hè? Dat kan natuurlijk ook.”

‘Overláden met Hazes’

Nee, dat kan níet, zegt Wilfred. Hij wijst erop dat André echt alom aanwezig is in alle media. “Hier kom je niet omheen. Daar hoef je geen moeite voor te doen. Je wordt ermee overláden.”

Niels: “Ik denk dat we het stiekem ook wel allemaal lekker vinden om de sores van de Hazesjes tot ons te krijgen. Dat we er ergens ook wel van smullen.”

Wilfred: “Het zit ook een beetje in het DNA. (…) Die mensen projecteren alles op zichzelf. Daar komt het een beetje op neer.”

‘Hou rekening met je kind!’

Het is vooral André’s gebrek aan normen en waarden waar Wilfred moeite mee heeft. “Het gaat mij om het feit dat je er toch ook rekening mee kunt houden dat je te maken hebt met een ex en een kind? Dat is wat ik bedoel.”

Lex Uiting: “Vind je dat hij te snel met Sarah naar buiten is gekomen?”

Wilfred: “Wat denk jezelf?”

Theezaakje

Lex: “Ik bedoel het interview dat ze gaven bij de moeder die een theezaakje opende. Was dat te snel?”

Wilfred: “Nou, ja, zijn erect*es duren soms nog langer dan zijn relaties. Tjongejonge, wat is dit?!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. boycot Wilfred Genee vanwege zijn kritische houding. Terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen