Maxim Hartman loog in Boulevard over interview met Johan Derksen

Maxim Hartman heeft gisteren in RTL Boulevard gelogen over zijn misgelopen interview met Johan Derksen. Hij stelt helemaal naar Grolloo te zijn gereden, maar dat is feitelijk onjuist.

Maxim Hartman © RTL Boulevard

Johan Derksen heeft een interview met Maxim Hartman over zijn biografie keihard afgewezen, omdat hij de verslaggever – terecht – een vreselijke flapdrol vindt. “Ik was helemaal naar Grolloo gereden en ik had dat hele boek van hem uitgelezen”, beweerde Maxim in de showrubriek.

Liegende Maxim

Het is helemaal niet waar dat Maxim twee uur in de auto naar Grolloo heeft gezeten, zegt Wilfred Genee op Radio Veronica. Maxim hoefde slechts naar Hilversum te rijden, waar Johan in een Champions League-uitzending zat. “Het was vlak voor onze uitzending afgelopen zaterdag in Hilversum, op het Media Park. Daar was het gewoon.”

Lex Uiting, presentator van RTL Boulevard, beaamt dat op dezelfde zender. “Volgens mij zat hij bij Boulevard een beetje te schmieren.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Hij deed voorkomen alsof hij naar Grolloo was gegaan.”

Lex: “Ja precies. Misschien krijgt hij dan meer reiskostenvergoeding van Boulevard.”

Kwaad daglicht

Het lijkt erop dat Maxim de voetbalkenner in een kwaad daglicht wil stellen, door net te doen alsof hij vier uur voor niets heeft gereden. Ze zijn bij RTL Boulevard namelijk nogal gepikeerd over Johans weigering om hem te woord te staan.

Lex: “Maxim heeft zijn eigen stijltje en brengt een beetje sjeu in de tent. Het verbaasde mij echt dat Johan zich ook liet kennen op deze manier. Drie vraagjes van Maxim Hartman, moet Johan Derksen toch wel aankunnen?”

Niels: “Ik vind het wel sterk van Johan. Gewoon die gozer laten komen en dan dit.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen