Wilfred Genee denkt dat Rob Goossens is teruggefloten door RTL

Wilfred Genee denkt dat Rob Goossens is teruggefloten door RTL in de cocaïnerel rondom Tino Martin. Het was duidelijk dat de showkenner zijn woorden met tegenzin terugnam in Boulevard, vindt hij.

Wilfred Genee en Rob Goossens © SBS, RTL

Rob Goossens kreeg vorige week enorm veel kritiek over zich heen nadat hij Tino Martin in RTL Boulevard neerzette als een cokesnuiver. Een dag later kwam hij op een buitengewoon merkwaardige manier terug op alle commotie. Bij Boulevard slikte hij zijn woorden in, terwijl hij bij Telegraaf TV vrolijk doorging met de verdachtmakingen.

Vreemde situatie

Een heel vreemde situatie, vindt Wilfred Genee. Hij besprak de rel in zijn ochtendshow op Radio Veronica. “Is die Rob Goossens teruggeroepen door RTL denken jullie?”, vroeg hij zich af.

Hélène Hendriks: “Die laat zich toch niet terugroepen? Nee, die is onafhankelijk.” Wilfred: “Dat dacht ik ook, maar…” Sidekick Niels van Baarlen: “Hij heeft natuurlijk Tino Martin van drugsgebruik beschuldigd.” Wilfred: “Ja, en niet zo’n beetje ook, een beetje boel. Hij was ervan overtuigd dat hij een snuif had gebruikt.”

Twee monden

Wilfred vindt het vreemd dat Rob met twee monden praat. Bij Boulevard maakt hij excuses, maar niet bij De Telegraaf. “Het aparte is dat ik op de site van De Telegraaf twee dagen lang alleen maar teksten over Tino Martin zag verschijnen dat hij in het verleden ook allemaal fouten heeft gemaakt en collega’s niet op hem kunnen bouwen.”

Niels: “Het blijft aan je kont kleven als er eenmaal iets is gezegd.”

Wilfred: “Ik denk dat Rob wel teruggeroepen is.”

‘Rob ging te ver’

Ook Niels denkt dat Rob te ver ging. “Ik denk dat Rob van iemand een appje heeft gekregen. Je kan zeggen dat je het niet goed vond en dat het vals was. Dat kun je allemaal vinden, maar je kunt niet zeggen dat iemand drugs gebruikt als je het niet weet.”

Wilfred: “Nee, dat is absoluut waar. Dat denk ik ook.”

Niels: “Ik snap wel dat hij teruggefloten is.” Wilfred: “Ja.”

Zelfreflectie

Nieuwslezeres Florentien van der Meulen, die overigens een verschrikkelijke zangstem heeft, daarop: “Ik denk niet dat hij teruggefloten is. Ik denk dat hij zelfreflectie heeft toegepast.”

Wilfred: “Rob Goossens? Zelfreflectie?!?! Sorry!!!”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen