Rob Goossens blijft erbij: ‘Tino Martin snoof ook op een bruiloft’

Rob Goossens reageert uiterst merkwaardig op de cocaïnerel over Tino Martin. Hij nam zijn aantijging gisteren terug in RTL Boulevard, maar gaat in De Telegraaf juist door met de verdachtmakingen.

Rob Goossens en Tino Martin © RTL Boulevard

Tino Martin heeft een ontzettend slecht optreden gegeven op Bevrijdingsdag en dat komt door drank en cocaïne, riep Rob eergisteren in RTL Boulevard. Er ontstond een enórme rel over, omdat het niet gebruikelijk is om iemand op de nationale televisie neer te zetten als cokesnuiver. `Van onze pollstemmers vond 60 procent het te ver gaan.

Rob reageert op rel

De excuses van Rob bleven uit voor zijn ogenschijnlijk ongefundeerde beschuldigingen, maar gisteren slikte hij zijn woorden min of meer weer in, ook bij RTL Boulevard. “Er zijn wat reacties op gekomen. Die waren allemaal heel boos en ik moet ook heel eerlijk zeggen dat ik al die mensen die boos waren toch wel kan begrijpen.”

De tv-kenner vervolgde in het RTL 4-programma: “Dit is een gevoelig onderwerp natuurlijk en dat zijn dingen die je alleen moet zeggen als je het hard kunt maken. Dat kan ik niet, dus ik had het gewoon niet moeten zeggen.”

Drank- en drugsroddels

Rob publiceerde nog tijdens de uitzending van RTL Boulevard echter een lang artikel op de Telegraaf-site waarin hij juist dóórgaat met alle verdachtmakingen. Hij somt daarin al Tino’s optredens op die mis zijn gegaan en de smoesjes die daarop volgden. “Toch was het volgens de zanger (…) nooit te wijten aan drank- en drugsgebruik.”

En dan: “Aantijgingen in die laatste categorie zijn er echter wel. De zanger die als 17-jarig broekje in de Soundmixshow opdook, wordt hiermee al zijn hele carrière geconfronteerd. Hard bewijs is er nooit voor gekomen, maar de beweringen komen niet alleen van fans. Zelfs mensen met wie hij recent heeft samengewerkt, beklagen zich over de professionaliteit van de zanger.”

‘Tino Martin snoof op bruiloft’

Daar weidt Rob nog eens over uit in een begeleidende video van Privé TV. “Ik heb vandaag met iemand gesproken die vertelde dat hij jaren geleden in Brabant op een bruiloft was, op zo’n feestlocatie, en daar heeft de geluidsman tegen mensen die wilden weten wat er met Tino aan de hand was gezegd dat hij wel vaker voor een optreden cocaïne gebruikt.”

Ook hiervan heeft Rob geen bewijs. “Zeker bij iets gevoeligs als drugsgebruik, zelfs als het zo is, moet je met het spiegeltje waar hij het van af gesnoven heeft staan wapperen op het moment dat je zoiets zegt. Ik heb dat bewijs niet en dan kan ik het alleen maar eens zijn met de mensen die boos waren en zeiden dat ik dat niet had moeten zeggen.”

Tino ontkent

Zelf ontkent Tino overigens bij hoog en laag. “Uiteraard hebben we dit voorgelegd aan het management van Tino. Die ontkent het ten stelligste. Nogmaals: ik kan het niet bewijzen, maar die verhalen zijn er dus echt al twintig jaar”, aldus Rob.

Al met al heeft Rob dus een gerucht de wereld in geslingerd, waar Tino niet makkelijk meer van af komt. Als de roddels niet waar zijn, dan is dat natuurlijk enorm schadelijk voor hem. Als de roddels wél waar zijn, dan zal hij zich momenteel ongetwijfeld behoorlijk opgejaagd voelen.

Fragment

Het RTL Boulevard-fragment waarin Rob zijn woorden terugneemt:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen