André Hazes jr. kocht voor 1.600 euro aan nepsieraden op strand Ibiza

André Hazes jr. heeft tijdens zijn recente vakantie op Ibiza voor maar liefst 1.600 euro aan nepsieraden gekocht bij een strandverkoper op Ibiza. “Allemaal van die nep-Cartier-armbanden”, legt hij uit.

André Hazes jr. © Instagram

De Ibiza-reis van André heeft de tongen behoorlijk losgemaakt omdat hij daarmee het negatief reisadvies van de overheid in de wind sloeg. Bovendien was het zijn eerste liefdesvakantie met Sarah van Soelen, de dame waarvoor hij voor de tweede keer zijn gezin verliet. Ze gingen samen op reis met door hem zelf gebelde paparazzi.

‘Allemaal bullsh*t!’

Privé-baas Evert Santegoeds moest behoorlijk gniffelen om de Ibiza-trip. Hij wees zijn lezers erop dat André maar liefst 12.000 euro had uitgegeven aan zijn villa op Ibiza, terwijl het de hele week enorm bewolkt was. “Je ziet ze ook alleen maar in dikke jassen lopen”, sneerde hij op televisie.

Wat een onzin, reageert André nu in de podcast van Shownieuws. “Ik had helemaal geen k*tweer. Evert maakt het veel te groot. Hij zegt dat het 12.000 euro per week kost, maar dat is helemaal bullsh*t. We waren met vier stellen, het kostte 8.000 euro per week en we zaten er vier dagen. Reken maar uit. Een hotel is duurder.”

1.600 euro voor t*ringzooi

André had naar eigen zeggen ‘supergoed weer’. Sarah en hij brachten dan ook veel tijd door op het strand, waar André zijn geld behoorlijk heeft laten rollen. “Er loopt dan zo’n vrouwtje op het strand met allemaal van die nep-Cartier-armbanden. Ik ben toen helemaal losgegaan”, vertelt hij.

Hij is teruggevlogen naar Nederland met allemaal neprommel. “Luister, als ik ooit beroofd wordt in Nederland en die komt thuis en kijkt naar de echtheid… Die is zuur, jongen! Schat, ik heb gewoon 1.600 uitgegeven aan die vrouw op het strand aan nept*ringzooi.”

André koopt huisje

Inmiddels is André weer in Nederland. “Ik ben nu naar een huisje aan het kijken om te kopen. Monique (zijn ex. red.) woont nu met Dré (zijn zoon, red.) in dat hele grote huis en ik hoop dat ze daar honderd worden, maar ik heb natuurlijk ook geen k*t verdiend en ik moet een huisje kopen die gewoon niet eens een vijfde daarvan is, snap je?”

Ja, dat snappen we wel als je je geld stuk slaat op ordinaire neprommel. Koekoek!

Instagram

André en zijn nieuwe vriendin op Ibiza:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen