Tsunami aan kritiek op deelname André Hazes jr. aan The Streamers

Het is echt ongelooflijk pijnlijk wat de komst van André Hazes jr. naar gelegenheidsband The Streamers teweegbrengt. De Instagram-pagina van de popformatie wordt overspoeld met kritiek.

André Hazes jr. © Instagram

Ze lopen in de showbizz echt helemaal weg met André Hazes jr., maar de gunst van het publiek – waar al die sterren het uiteindelijk van moeten hebben – is hij echt compléét verloren. Het is niet alleen de ordinaire manier waarop hij omgaat met vrouwen, maar vooral zijn enorme egotripperij die veel mensen tegen de borst stuit.

Tsunami aan kritiek

Het negatieve sentiment rondom André komt pijnlijk tot uiting nu is aangekondigd dat hij op 29 mei meedoet aan het laatste online concert van The Streamers, de tijdelijke popformatie bestaande uit topartiesten als Davina Michelle, Diggy Dex, Danny Vera en Roel van Velzen. De fans van The Streamers zitten daar totaal niet op te wachten.

Nu is men op internet natuurlijk wel vaker negatief dan positief, maar de reacties op de Instagram-pagina van The Streamers slaan echt alles. De bijna duizend reacties op de komst van André zijn vrijwel unaniem negatief: kijk hier en zie het zelf. De mensen vinden het doodzonde dat de volkszanger het feestje komt ‘verpesten’.

Fans zijn onverbiddelijk

De reacties zijn onverbiddelijk. “Het was zo leuk… dit is zo jammer…. die gast moet er altijd de grote andre hazes show van maken 😓”, zegt Marissa. En Anne: “Urgh maakt het gelijk minder leuk 😴🥴”

Renée heeft er ook geen zin meer in. “Ik twijfel nu ook om nog te kijken de 29ste… had er zoveel zin in en t was zo leuk. Komt die misbaksel er weer bij.” En Romée: “He bah, nu hoef ik dus al geen tickets meer te kopen voor de 29e…jammer, had er naar uitgekeken.. 😪 Vreselijk mens die André…”

‘Kan hem niet luchten of zien’

Robin is er ook behoorlijk klaar mee. “Dat is nou weer jammer, had zin in de 29e maar Dre hoeft voor mij niet🙄” En ook Katja houdt het nu voor gezien: “Neeeee, ik had zo gehoopt dat hij er niet bij zou komen. Dat jullie ‘ballen’ zouden tonen. Sorry, maar ik haak dus echt af, kan die gozer niet luchten of zien.”

Fan Ilona zal ook niet van de partij zijn. “Ah neeee…. nou laat maar dan. Zonde, had er echt zin in, maar de grote Dré-show sla ik over.”

Annette tot slot: “Nou ik geef het een kans maar als het weer de grote André Hazes show word met deze arrogante bal erbij dan gaan wij lekker een film kijken 😅 echt jammer want ik geniet volop van the streamers tot nu toe maar deze kwal hoort er echt absoluut niet bij sorry.”

Consequenties

Tot nu toe heeft het negatieve imago van André nog weinig consequenties voor hem gehad, maar weekblad Party zinspeelde onlangs op een vertrek van de zanger bij SBS 6. André is daar regelmatig te zien in tv-shows, maar als deze imagocrisis aanhoudt, dan zou dat zomaar eens afgelopen kunnen zijn, aldus het blad.

Het zal een financiële aderlating zijn, verwacht Party. “Dat zal wennen zijn voor André en de vraag rijst of de rijke Sarah (zijn nieuwste vriendin, red.) hem dan nog net zo leuk vindt. De tijd zal het leren…”

Instagram

De pijnlijke Instagram-post over André met daaronder de ontelbare negatieve reacties:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen