Tsunami aan kritiek op deelname André Hazes jr. aan The Streamers

Het is echt ongelooflijk pijnlijk wat de komst van André Hazes jr. naar gelegenheidsband The Streamers teweegbrengt. De Instagram-pagina van de popformatie wordt overspoeld met kritiek.

André Hazes jr. © Instagram

Ze lopen in de showbizz echt helemaal weg met André Hazes jr., maar de gunst van het publiek – waar al die sterren het uiteindelijk van moeten hebben – is hij echt compléét verloren. Het is niet alleen de ordinaire manier waarop hij omgaat met vrouwen, maar vooral zijn enorme egotripperij die veel mensen tegen de borst stuit.

Tsunami aan kritiek

Het negatieve sentiment rondom André komt pijnlijk tot uiting nu is aangekondigd dat hij op 29 mei meedoet aan het laatste online concert van The Streamers, de tijdelijke popformatie bestaande uit topartiesten als Davina Michelle, Diggy Dex, Danny Vera en Roel van Velzen. De fans van The Streamers zitten daar totaal niet op te wachten.

Nu is men op internet natuurlijk wel vaker negatief dan positief, maar de reacties op de Instagram-pagina van The Streamers slaan echt alles. De bijna duizend reacties op de komst van André zijn vrijwel unaniem negatief: kijk hier en zie het zelf. De mensen vinden het doodzonde dat de volkszanger het feestje komt ‘verpesten’.

Fans zijn onverbiddelijk

De reacties zijn onverbiddelijk. “Het was zo leuk… dit is zo jammer…. die gast moet er altijd de grote andre hazes show van maken

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De showbizz omarmt André Hazes jr, het volk kotst hem uit. Is er een kloof tussen de showbizz en het volk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen