Spectaculair nieuws op komst over André Hazes jr: ‘Baby met Monique?’

André Hazes jr. gaat de showmedia aankomende dinsdag op zijn kop zetten met ‘spectaculair’ nieuws dat mensen écht zal verrassen. Dat kondigt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker aan.

André Hazes jr. © Instagram

Het is alweer een paar dagen stil rondom André Hazes jr. en dat is vrij ongebruikelijk. We staan echter aan de vooravond van meganieuws over de volkszanger. Het is al bekend bij zijn vrienden van de Story. “Je moet volgende week maar eens even opletten. Dan gaat er echt iets spectaculairs gebeuren. Hou het in de gaten”, aldus hoofdredacteur Guido.

Wie is zwanger?

De aankondiging van de Story-baas leidde vanochtend op Radio Veronica tot flink wat speculaties, bijvoorbeeld over een zwangerschap van André’s nieuwste vriendin Sarah van Soelen. “Ja, ze is zwanger! Ik zei het toch! Ik zei het een paar weken geleden! Ik vind dat wel l*llig hoor voor Monique”, aldus nieuwslezeres Florentien van der Meulen.

Wilfred Genee sluit echter ook niet uit dat André zijn geplaagde ex-vriendin Monique Westenberg vlak voor hun relatiebreuk nog even heeft getrakteerd op een flinke lading kikkervisjes. “Is het dat Monique toch nog zwanger blijkt te zijn?”, vraagt de presentator zich af.

‘My lips are sealed’

Guido wil niets bevestigen of ontkennen. “My lips are sealed. Volgende week dinsdag komt er groot nieuws.”

Wilfred Genee is er verbaasd over. “Dat nieuws is er dus eigenlijk nu al. Ben je dan niet bang dat het uitlekt?” Guido: “Nee, daar ben ik niet bang voor. Daar ben ik héél zeker van.” Wilfred: “Jullie hebben een afspraak begrijp ik, André en jij?”

Guido: “Wat er dinsdag uitkomt, dat kan niet uitlekken.”

Story een dag eerder?

Niels van Baarlen, de sidekick van Wilfred, merkt op een gegeven moment op: “Woensdag ligt dat blaadje in de winkel, hè? Daar staat de rest in.”

Daarop hintte Guido dat zijn Story voor één keer niet op woensdag uitkomt. “Misschien een dag eerder, dat kan ook.”

Niels verrast: “Oh, dan is het echt sensatie. Als dat zo is… Als ze een dag eerder uitkomen, wow.”

Wilfred: “Jullie komen een dag eerder uit?” Guido: “Dinsdag komt er iets uit. Er komt dinsdag echt iets uit wat ik best spectaculair vind. Is dat een goede teaser of niet?”

Terug naar Monique?

De Veronica-sterren bleven maar speculeren. “Ik denk dat hij teruggaat naar Monique”, aldus Niels.

Wilfred: “En dat zou nu al bekend moeten zijn? Dat lijkt me sterk.”

Guido: “Ik zou daar niet op rekenen. Hij gaat echt de mensen verrassen volgende week.”

Florentien daarop: “Hij heeft wéér een ander?”

Nou, die kunnen we alvast uitsluiten. Dat zou immers totáál geen verrassing zijn.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen