‘Roddels kloppen wél: Tino Martin dronk en snoof op Bevrijdingsdag’

Tino Martin heeft inderdaad gedronken en gesnoven op Bevrijdingsdag, zoals eerder werd beweerd in RTL Boulevard. Dat heeft roddelinsider FawryNotSawry vernomen van ingewijden.

Tino Martin © NOS

Je kunt inmiddels een YouTube-kanaal vullen met alle valse optredens van Tino Martin, maar zijn optreden op Bevrijdingsdag sloeg echt álles. De zanger zat echt minutenlang enorm te valsekraaien. ’s Avonds deelde Rob Goossens hem een mokerslag uit in RTL Boulevard: hij betichtte hem daar van drugs- en cocaïnegebruik.

Cocaïneroddels

Opvallend genoeg bleef een boze reactie van Tino uit, maar vanwege de druk van buitenaf – of volgens Wilfred Genee druk vanuit RTL – slikte Rob Goossens zijn woorden een dag later in bij RTL Boulevard. “Ik heb er geen bewijs voor”, aldus de showkenner. Wel benadrukte hij dat de geruchten al jaren gaan.

De bekende roddelinsider FawryNotSawry, die vorig jaar landelijk nieuws maakte door de ruziebeelden van Ali B en Waylon te lekken, heeft gehoord dat Rob gewoon gelijk heeft. “Ik heb van bronnen vernomen die bij de repetities aanwezig waren dat er drie of vier uur van tevoren niets aan de hand was”, vertelt hij in RoddelLoog.

Flesje wodka

Vlak voor het Bevrijdingsdag-optreden ging het mis, weet Fawry. “Hij zong gewoon goed, hij zong gewoon zuiver, er was nothing going on. Tót het moment suprême en toen ging het mis. Maar hij had dus tijdens de repetities – dit heb ik vernomen van bronnen – een flesje had waar wodka in zat.”

Dat flesje was aan het eind van de dag op, aldus Fawry. “Hij zat dus gewoon heel veel te zuipen en waarschijnlijk had hij ook een lijntje her en der genomen, dus daar heeft het waarschijnlijk aan gelegen.”

Rob Goossens

Fawry steunt Rob Goossens. “Ik snap hem wel.”

Collega René Watzema daarop: “Ik snap wel dat hij het zegt, omdat die verhalen natuurlijk al zo lang over Tino rondgaan. Ik had zelf een beetje het gevoel dat hij zichzelf niet kon horen in die setting.”

Fawry: “Daar heeft het niet aan gelegen, zeker niet. Je zag hem op een gegeven moment ook dingen zeggen van: ‘Yo!’ Hij was gewoon echt bezopen.”

Fragment

De schandaaloptredens van Tino (zie meer beelden op Dumpert):

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen