Lil’ Kleine zorgt voor hilariteit op de radio: grappen over mishandeling

De vermeende mishandeling van Jaimie Vaes door haar verloofde Lil’ Kleine heeft voor flink wat hilariteit gezorgd in het radioprogramma Veronica Inside. “Ze is Vertieft op Ibiza. Hahahaha!”

Jaimie Vaes en Lil' Kleine © Instagram

Lil’ Kleine heeft de showmedia de afgelopen week gedomineerd met zijn wangedrag in het nieuwe OKU-hotel op Ibiza. Daar sloeg hij niet alleen een hotelkamer kort en klein, maar naar verluidt ook zijn vriendin. Er wordt inmiddels algemeen aangenomen dat Jaimie Vaes het slachtoffer is van een gewelddadige liefdesrelatie.

Hilariteit over Jaimie

De vermeende mishandeling van Jaimie heeft voor flink wat hilariteit gezorgd in het programma van Wilfred Genee op Radio Veronica. Daar lag het hele team, bestaande uit Wilfreds vervanger Tim Klijn, sidekick Niels van Baarlen en sidekick Henny Huisman, in een deuk om de grappen van Rob Scheepers over de mishandelingszaak.

Rob, die een vaste rubriek heeft in Veronica Inside, had een aantal pikante grappen bedacht over de rel. “De realitysoap van Jaimie is tijdelijk stopgezet, omdat ze nu de hoofdrol gaat spelen in Vertieft op Ibiza”, geinde hij bijvoorbeeld. De studio lag he-le-maal krom: “Hahahahaha!”

Kort geding

Er werden in dit verband ook grappen gemaakt over Lil’s lengte. “De rechter oordeelde dat de mishandeling onmogelijk in een opwelling kan zijn gebeurd, omdat Lil’ Kleine een keukentrapje heeft moeten pakken om erbij te kunnen”, grapte Rob.

En: “Eigenlijk zou het een reguliere rechtszaak worden, maar omdat het Lil’ Kleine betrof heeft de rechter dat omgezet in een kort geding.”

Gebroken Lego-poppetje

Toen het even later over Lego-poppetjes ging, kreeg Jaimie er wederom van langs. Rob: “Ik dacht laatst dat ik een kapot poppetje had vanwege blauwe plekjes op het hoofd en een half afgebroken armpje, maar het bleek te gaan om het vrouwtje uit de speciale Lil’ Kleine-Lego-lijn.”

Andere grappen gingen over NikkieTutorials (“Ze hadden ook een eenmalig NikkieTutorial-poppetje ontwikkeld, maar dat werd zó lomp groot dat ze die maar hebben uitgebracht in een Duplo-versie”) en over het overlijden van Tussen Kunst & Kitsch-presentator Cees van Drongelen.

Slecht voorbeeld

Er is een week later nog steeds veel te doen over de vermeende mishandeling van Jaimie Vaes. Hoewel ze zelf in een gezamenlijk statement met Lil’ Kleine beweert dat er helemaal niets aan de hand is, denken een aantal bekende vrouwen dat ze het slachtoffer is van huiselijk geweld.

Schrijfster Saskia Noort heeft Jaimie in een AD-column opgeroepen om Lil’ Kleine te verlaten, omdat zij een slecht voorbeeld zou zijn voor jonge vrouwen en meisjes.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Grapjes over de vermeende mishandeling van Jaimie Vaes. Kan dat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen