Lil’ Kleine vindt RTL Boulevard heel onbeleefd: ‘Ik ben in gesprek!’

Lil’ Kleine heeft zich gisteren op Ibiza heel erg gestoord aan een verslaggever van RTL Boulevard, die hem had opgespoord na zijn vrijlating. “Ik ben heel even in gesprek”, beet bij hem toe.

Lil' Kleine © RTL Boulevard

Het lijkt erop dat de vermeende mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes met een sisser afloopt voor Lil’ Kleine. Hij stond aanvankelijk te trillen van angst toen de politie hem oppakte op Ibiza, maar Jaimie heeft haar bont en blauwe keutel alweer ingetrokken. “Wij houden erg veel van elkaar”, meldden ze gisterenavond laat in een statement.

Lil’ vindt BLVD onbeleefd

Het lukte RTL Boulevard-verslaggever Jermaine Ellenkamp om Lil’ Kleine na zijn vrijlating uit de rechtbank op te sporen op Ibiza. De rapper liep met zijn telefoon in zijn handen van zijn huurauto naar een strandtent. “Eén seconde hoor, ik ben heel even in gesprek”, zei hij tegen de reporter. “Ik ben heel even in gesprek maat.”

Jermaine hield echter stug vol: “Ja, maar jij loopt nu terug en dan wil je niet meer.” Lil’ Kleine: “Nee, maar ja, ik ben aan het bellen vriend.” Jermaine: “Maar kun je kort reageren?”

Daarop liet Lil’ weten dat hij Boulevard onbeleefd vindt: “Nee, ik ga niet in een gesprek… Dat is een beetje onbeleefd toch, wat je doet, of niet?”

Weer samen met Jaimie

Ongeveer een half etmaal nadat Lil’ Kleine werd ‘lastiggevallen’ door RTL Boulevard, bracht hij samen met Jaimie een statement naar buiten waarin ze de pers oproepen om hen met rust te laten. Alles is alweer goed, stellen ze. “Wij zijn echt geschokt door alle media-aandacht met betrekking tot onze relatie.”

Er is volgens het tweetal geen sprake van mishandeling. “De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd. Jorik wil graag zijn oprechte excuses aanbieden voor alle commotie.”

“Wij willen de media verzoeken om ons de komende tijd met rust te laten zodat wij de gebeurtenissen van de afgelopen dagen samen als gezin een plekje kunnen geven.”

‘Waar zijn de BN’ers?’

Influencer Yvonne Coldeweijer ging in RTL Boulevard behoorlijk tekeer tegen de BN’ers die zich stilhouden in deze kwestie. “Toen met Bilal stonden ze allemaal op de barricade hoor, de BN’ers, want: wauw, dat keuren we echt niet goed, dit gedrag! Blijkbaar is het bij Lil’ Kleine krekels. Ik hoor niks.”

Ze vervolgt: “Maar bijna alle BN’ers weten dat dit al járen gaande is, maar niemand zegt wat. Ik heb zoiets van: ik hoor dit nu al zó ontzettend lang.”

Door oog van de naald

RTL Boulevard-deskundige John van den Heuvel: “Het ziet ernaar uit dat hij juridisch door het oog van de naald kruipt nu en dat er strafrechtelijk gezien niet veel gevolgen zullen zijn, maar er is daar natuurlijk wel wat gebeurd en dat is eigenlijk veel zorgelijker.”

“Want nu vindt er geen strafrechtelijke vervolging plaats, maar wat gaat er nu verder gebeuren? Wat zal Jaimie hiervan ondervinden?”

Fragment

Het bewuste fragment uit RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

RTL Boulevard stoort Lil' Kleine tijdens het bellen. Onbeleefd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen