Kruidvat onder vuur vanwege nieuwe boegbeeld André Hazes jr.

André Hazes jr. is hét boegbeeld van de nieuwe reclamecampagne van Kruidvat. Het nieuws leidt op de Instagram-pagina van de drogisterijketen al direct tot een storm van kritiek. “Ik ga wel naar de Etos!”

André Hazes jr. © Kruidvat

Een hele EK-zomer lang zal André Hazes jr. op televisie, radio en billboards te zien zijn in reclames van de Kruidvat. Het is de bedoeling dat Nederland massaal naar de drogisterijketen gaat voor nepgouden kettingen met daarop de tekst ‘Oranje’. Zo’n ordinair nepsieraad past inderdaad heel goed bij Hazes, maar doet Kruidvat hier wel verstandig aan?

Negatieve reacties

Het nieuws is nog geen uur oud of Kruidvat wordt op Instagram al overspoeld met boze reacties van klanten (zie hier en hier). Er is werkelijk niemand te vinden die dit een goede stap vindt. “Beetje jammer dat Kruidvat hem heeft gekozen voor hun reclame

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Kruidvat er goed aan doet om te adverteren met André Hazes jr?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen