The Streamers cancelt André Hazes jr. niet na felle kritiek

De massale kritiek op de komst van André Hazes jr. naar de gelegenheidsband The Streamers blijft zonder gevolgen. De impopulaire volkszanger wordt niet gecanceld door de organisatie.

Guus Meeuwis en André Hazes jr. © RTL Boulevard, Instagram

The Streamers is opgericht door Guus Meeuwis en Kraantje Pappie om de mensen wat vertier te bieden in coronatijd. Samen met andere A-artiesten geven ze concerten die worden gestreamd op internet. De mensen waren lyrisch, tot afgelopen weekend. Toen werd namelijk bekend dat André Hazes jr. aanwezig zal zijn bij het laatste concert.

Massale kritiek

De massale kritiek op de komst van André werd gisteren in RTL Boulevard voorgelegd aan initiatiefnemers Guus en Kraantje. Zij blijven erbij: André is er aankomende zaterdagavond gewoon bij. “De reacties online waren niet heel erg positief, maar daar trekken de mannen zich niets van aan”, aldus presentator Luuk Ikink.

Guus in de showrubriek: “Wij vinden dat André een feestje kan bouwen en daarom hoort hij erbij.”

‘Mensen willen dit’

Ondanks de stortvloed aan negatieve reacties op het Instagram-kanaal van The Streamers, denkt Kraantje Pappie alsnog dat de mensen André willen. “Ik denk dat de meerderheid dit gewoon hartstikke leuk vindt. Een heel groot deel van de meerderheid.”

Dan lachend: “We hadden vorige keer 2,5 miljoen kijkers. Als we er dit keer 100.000 hebben, ja, dan kunnen we denk ik spreken van een probleem. Niet mijn probleem, trouwens. Hahaha.”

Nog één keer

Het laatste Streamers-concert komt aankomende zaterdag vanuit de Kuip. Guus: “Het is hartstikke bijzonder, want we staan in De Kuip. Dit is voorlopig de laatste. Ik denk dat iedereen weer zin heeft om langzaam voor z’n eigen publiek te spelen.”

“We wilden Nederland blij maken in de maanden dat er niet zoveel kon. Volgens mij is dat hartstikke goed gelukt. Het allergrootste compliment is dat er zoveel mensen hebben gekeken en ons omarmd hebben. Daar kun je alleen maar heel blij mee zijn.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen