Erland Galjaard headbangend op Instagram: ‘Lekker hoor liefje!!’

Erland Galjaard en zijn hardnekkige midlifecrisis leven weer op nu er zicht is op heropening van de samenleving. De Talpa-bobo is vandaag flink aan het headbangen op Instagram. “Lekker hoor liefje!!”

Erland Galjaard © Instagram

Het is alweer een tijdje geleden dat Erland Galjaard en zijn vrouw Wendy van Dijk onophoudelijk in het nieuws waren als hét almachtige keizerspaar van RTL 4. Jarenlang domineerden ze de tv-wereld en haalden ze het nieuws met hun boze houding jegens de pers. Het fragment waarop ze kauwgomkauwend en verveeld bij het Televizier-gala zaten, zei eigenlijk alles.

Imago in de lift

Na het instorten van Erland en Wendy’s keizerrijk bij RTL, is het tij behoorlijk gekeerd voor beiden. Tegenwoordig heeft Erland een adviserende functie bij Talpa en dat komt het imago van Wendy ten goede. Ze is niet langer de vrouw van de baas en dat heeft haar imago uit de put gehaald. De negativiteit rondom Wendy is behoorlijk gaan liggen.

Matthijs van Nieuwkerk durfde het begin 2020 nog aan om Wendy uitgebreid te vragen naar haar imagoprobleem. “Ik geloof wel, als ik naar mijn collega’s kijk, dat het komt en het gaat. Als je geschoren wordt moet je stilzitten en dat vind ik ook best lastig. Soms denk ik: je moet je meer uiten, maar als je je meer uit is dat ook niet goed”, vertelde ze.

Headbangende Erland

Ook Erland is nauwelijks meer negatief in het nieuws. Hij is nog altijd druk bezig met zijn midlifehobby: samen met Ronald Molendijk speelt hij het dj-duo Soulvation.

Dat Erland een enorme muziekliefhebber is, bewijst hij vandaag weer op Instagram. Daar is hij even heerlijk aan het headbangen. “Headbangin de week in”, roept Ronald. En zijn Wendy juicht hem toe: “Lekker hoor liefje!!❤️”

Hernia

Anderen maken zich weer zorgen over de nek van Erland. “Pas op voor nek hernia 😂”, zegt ene Bart-Jan. Erland daarop: “Geen zorg, ik heb ervaring 😂.”

Het liedje waarop Erland aan het headbangen is, is The Highest of All van Dinand Woesthoff. “The best song of this moment”, vindt Erland.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen