Haalt Frans Bauer uit naar André Hazes jr? ‘Dit is geen toeval’

Frans Bauer heeft een single uitgebracht over mannen die hun vrouw verlaten en daar spijt van krijgen. Is dat een sneer naar de André Hazes jr.-achtigen? “Het lijkt geen toeval te zijn”, meldt de Weekend.

Frans Bauer en André Hazes jr. © Beau, Op1

Het is volgens het tijdschrift wel heel opvallend dat Frans Bauer na een pauze van een jaar uitgerekend met deze single komt. “Eens dan krijg je spijt, alles was zo mooi, maar dat is nu stuk”, zingt hij. Het kan volgens Weekend maar één ding betekenen: dit is een tegenreactie op de vreemdgaande collega’s André Hazes jr. en Marco Borsato.

André en Marco

Als Frans gevraagd wordt of dit liedje over zijn collega’s André en Marco gaat, antwoordt hij: “Als je om je heen kijkt, zie je wat er in de coronaperiode gebeurt. Er gaan toch veel mensen uit elkaar, ook in het artiestenvak. Ik vond het een mooi thema om daar een lied over te maken. Het is ook waar. Vaak weet je pas wat je mist, als je het kwijt bent.”

Toch wil Frans geen oordeel vellen over deze twee collega-artiesten. “Je kunt nooit in andermans keuken kijken. Dat is ook niet iets wat ons aangaat. Dat moeten ze zelf maar bekijken. Uiteindelijk gaat het erom dat mensen gelukkig zijn en als het niet gaat, dan werkt het niet als je samenblijft. Maar het liedje is niet direct aan hen opgehangen.”

Dure scheiding

Zelf blijft Frans hoe dan ook trouw aan zijn Mariska. Het zou ook een dure grap worden om van haar te scheiden, legt Frans uit. “Op het moment dat ik van Maris af zou gaan, krijgt zij gewoon de helft van wat ik heb verdiend. Dus dan denk je wel twee keer na voordat je scheidt.”

Tot slot: is dit echt geen sneer naar André en Marco? Nee, zegt Frans. “Ik heb het thema gekozen toen vrienden na twintig jaar uit elkaar gingen. Daar is het nummer een beetje op geïnspireerd.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke BN'er vindt u sympathieker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen