Bram Moszkowicz slaat terug naar Angela de Jong: ‘Wie is die vrouw?’

Bram Moszkowicz slaat keihard terug naar Angela de Jong. Hij wilde gisteren in Shownieuws duidelijk maken dat hij de AD-opiniediva niet hoog heeft zitten en deed daarom net alsof hij haar niet kent.

Bram Moszkowicz en Angela de Jong © Shownieuws

Angela de Jong heeft zich maandagavond geweldig gestoord aan het optreden van Bram Moszkowicz in Shownieuws. De gevallen strafpleiter zat aan de desk als beschermengel van Lil’ Kleine en dat is niet zo verrassend: zijn zoon is manager van de rapper, zijn vriendin de advocaat. Er wordt in de familie Moszkowicz dus veel geld verdiend aan de rapper.

Angela kritisch op Bram

Het is overduidelijk waar de belangen van Bram liggen: niet bij de naar verluidt mishandelde Jaimie Vaes, maar bij het redden van de carrière van haar verloofde Lil’ Kleine. Dat uitgerekend híj maandag aan de Shownieuws-desk zat om de vermeende mishandeling te bespreken, vindt Angela incestueus.

De opiniediva schreef in de krant: “Wie zin heeft in een Jiskefet-achtig kwartiertje, moet de uitzending van afgelopen maandag terugkijken, waarin Evert Santegoeds snoeihard over de rapper oordeelt en Bram er zwijgend naast zit met een hoofd dat uitstraalt: Klets maar raak Evert, maar Nienke heeft die gozer in no-time vrij en Nathan heeft hem zo op de bühne en in een tv-studio staan.”

Albert confronteert Bram

Albert Verlinde vroeg Bram gisteren in Shownieuws naar de kritiek. “Er is heel veel kritiek en er worden veel vragen gesteld over jouw rol, ook hier aan deze desk, want jouw zoon is de manager van Lil’ Kleine en Nienke, jouw vriendin, is de advocaat en jij bent juridisch adviseur.”

Bram geërgerd: “Wat is de vraag?”

Albert: “Nou, ik werk er naartoe. Thuis moeten ze weten hoe het zit. En waarom zeg jij hier niks over? Dat willen mensen toch weten.”

‘Ik kon niets zeggen’

Bram kan naar eigen zeggen niets zeggen over de zaak. “Ten eerste moeten de mensen weten, en dat kunnen jullie beamen, dat je een schema krijgt wanneer je hier aan tafel zit. Ik zit hier niet elke avond. Het is dus toeval dat ik er zat op het moment dat het allemaal speelde.”

Hij vervolgde: “Voor de rest is het zo dat ik niet alles kan zeggen wat ik weet, want dat doe je als advocaat niet, maar als jurist ook niet. Je moet het zo vergelijken: stel je bent met een dokter getrouwd en de man heeft een BN’er geopereerd en jij zit hier, dan weet je waarschijnlijk wel van je man wat er aan de hand is met die BN’er, maar dat kun je natuurlijk niet zeggen.”

Sneer naar Angela

Vervolgens deelde Bram zijn sneer uit aan Angela. “Ik heb vandaag begrepen dat Angela de Jong – dat schijnt een fenomeen te zijn, ik kende haar niet – het incestueus vindt. Ik dacht: wie is die vrouw? Ik ben het maar eens gaan lezen en het deed me een beetje denken aan de recensent van schrijvers. Je kunt zelf het boek niet schrijven, dus ga je ze maar afkraken: dat idee had ik een beetje.”

Guido den Aantrekker: “Het pleit toch juist ontzettend voor hem dat hij zich daar zo discreet mee bezighoudt?”

Albert: “Dat vind ik ook, maar als dat niet uitgelegd wordt, dan krijg je Angela de J. die dat niet begrijpt en Angela de J. heb ik hoog zitten.”

Bram: “Ja, heb je haar hoog zitten?”

Albert: “Ja, waar ik d’r hoog heb zitten, wil ik niet zeggen. Hahaha.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen