Tooske Ragas krijgt na acht jaar weer grote SBS 6-show: K2 Zoekt K3

Tooske Ragas valt met haar neus in de boter bij SBS 6. Kort nadat ze terugkeerde bij de zender om Shownieuws te presenteren, krijgt ze nu ook de presentatie van kijkcijferhit K2 Zoekt K3 in handen.

Tooske Ragas © William Rutten

Met deze presentatieklus mag Tooske in haar handjes knijpen. Haar tv-carrière raakte immers volledig in het slop toen ze in 2013 de laan uit werd gestuurd bij SBS 6. Ze had toen zeven jaar lang grote shows gepresenteerd voor die zender, waaronder Het Beste Idee van Nederland, De Nieuwe Uri Geller, Wie Ben Ik en Popstars, maar opeens hield dat op.

Tooske zoekt K3

De afgelopen acht jaar heeft Tooske weinig beklijvends gedaan op televisie, maar nu krijgt ze van SBS 6 dus de kans om tóch weer een grote show te gaan presenteren. Ze wordt op de presentatie van K2 Zoekt K3 gezet. Aangezien de opnames plaatsvinden in het Vlaamse Vilvoorde, zal ze de komende tijd minder vaak te zien zijn in Shownieuws.

Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt in Shownieuws, waar Tooske zelf overigens niet aanwezig was. Wel zat Albert Verlinde helemaal te jubelen achter de desk. “Ik vind het zó leuk, oprecht leuk.”

Gordon en Samantha

Ook de twee Nederlandse juryleden – het programma is een samenwerking met de Vlamingen – zijn bekend. Het gaat om Gordon en Samantha Steenwijk. Hij zit in de zogenaamde zie-jury, zij in de luister-jury. Hij beoordeelt het plaatje, zij de zang. Beiden komen naast een bekende Vlaming te zitten.

Gordon heeft er zin in, zegt hij in De Telegraaf: “Echt ontzettend leuk dat ik, zeker nu zowel vrouwen als mannen in aanmerking komen, mag meebepalen wie dat felbegeerde plaatsje in deze nieuwe K3-formatie krijgt. Ik heb onwijs veel zin in die audities.”

Komend najaar

K2 Zoekt K3, dat in het verleden een enorme kijkcijferhit was op SBS 6, zal komend najaar te zien zijn. De Vlaamse co-host van Tooske wordt Kurt Rogiers.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie vindt u de minst leuke toevoeging aan K2 Zoekt K3?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen